fbpx

Phenomena Laboratory, o scenografie de eveniment inedită în centrul Bucureştiului

Phenomena Laboratory activează toate zonele de design şi propune o altfel de interacţiune cu brandurile la evenimentul colateral al Romanian Design Week, în noaptea birourilor de arhitectură – Arhitecture’s Night IN, 22052014 – prilej cu care îşi lansează statutul de prim laborator de creaţie, proiect iniţiat de designerul Eduard Baicu.

FEELINGS 22 aduce împreună arhitecţi şi viitori arhitecţi, tineri designeri, colaboratori, producători de mobilier şi pasonaţi de fashion şi de design românesc în general într-un decor spectaculos pentru o petrecere de neuitat.

Creaţia şi experimentalul se întâlnesc pe 22 mai in cel mai neconvenţional spaţiu din centrul Bucureştiului, Garajul Ciclop (Blv. Magheru 6-8), seară în care Phenomena Laboratory îşi deschide uşile pentru un cumul de experienţe ambientale şi interactive.

Brandurile care vor contribui la atmosfera de joi seară, prin instalaţii de design ce activează treptat toate simţurile sunt Smeg by Hafele împreună cu chef Lucian Gârleanu, Theta, Bicicleta Pegas, Peroni, MINI împreună cu VJ Dan Ionescu şi Matei Cristian, RedBull împreună cu DJ Ovidiu Antonescu, Rock Star Construct, Piastrelle, Sensio, Deco Box, Voulturi şi Mircea Banu Production, într-o scenografie semnată de designerii Phenomena Laboratory.

Experienţa începe de la orele 19.00 la etajul 3 al clădirii Ciclop.

De ce FEELINGS 22? Pentru că nu poţi percepe designul în lipsa interactiunii cu acesta. Astfel experimentezi şi înţelegi designul la prin toti perceptorii.Tocmai de aceea, invitaţii FEELINGS 22 din seara de 22 mai vor fi surprinşi de o combinaţie de senzualitate, lumini, demonstraţii culinare şi degustări, proiecţii, instalaţii interactive şi dans.

http://www.facebook.com/events/670764362990387/

Confirmări şi informaţii suplimentare la:

Irina Damaşcan – 0733.149.144 /irina@cincilasutarosu.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0