fbpx

Pompele de căldură Hisense – instalare ușoară și eficiență energetică ridicată

Piața locală a pompelor de căldură urmează un trend ascendent în următorii ani, consumatorii rezidențiali căutând soluții de încălzire eficiente energetic și cu impact redus asupra mediului. Pompele de căldură sunt ideale pentru renovări sau proiecte noi. Utilizatorii beneficiază astfel de un singur sistem pentru încălzire, răcire și apă caldă menajeră.

Pompele de căldură sunt o soluție pentru proiectele rezidențiale unde nu există gaze sau acolo unde proprietarii doresc echipamente eficiente și care să protejeze mediul.

Cele mai importante criterii de alegere a pompelor de căldură sunt: suprafața casei, modul de folosire a pompei (încălzire, răcire, apă caldă menajeră), materialul din care sunt făcuți pereții construcției, izolația, suprafața vitrată.

Sistemul Hisense de pompe de căldură aer-apă absoarbe energia din atmosferă, consumând mai puțină energie electrică pentru a genera energia termică. Seria Hi-AquaSmart de la Hisense are o eficiență ridicată, reduce consumul de energie și emisiile de CO2. Soluția Hisense este ușor de instalat într-o clădire nouă sau în cazul unei renovări. În plus, pompele pot funcționa împreună cu o sursă tradițională de încălzire (gaze).

blobid1553377885935

Pompa de căldură de la Hisense folosește un compresor de vapori care oferă un raport de compresie mai mare, o alimentare mai ușoară cu ulei și un nivel mai scăzut de zgomot. Sistemul de injecție cu vapori și tehnica inverterului fără trepte îmbunătățesc sistemul ciclului de refrigerare. Eficiența crescută a fluxului de agent frigorific prin injectarea de vapori mărește substanțial capacitatea de încălzire.

Pompele de căldură colectează energia din aer și de aceea produc mai puțin CO2:

  • Cu 66% mai puțin, comparativ cu încălzirea electrică
  • Cu 50% mai puțin, comparativ cu încălzirea cu ulei
  • Cu 30% mai puțin, comparativ cu încălzirea cu gaz

Seria Hi-AquaSmart Hisense este echipată cu o pompă tip DC (inverter) care reduce consumul de energie.

blobid1553377790746

Unitatea exterioară Hi-AquaSmart 14 kw poate menține aceeași capacitate nominală chiar și la -15°C fără încălzire auxiliară, iar unitatea exterioară de 16 kw poate menține aceeați capacitate nominală chiar și la -20°C, fără încălzire auxiliară. Hi-AquaSmart poate funcționa împreună cu centrala termică pe gaze sau panourile solare. În cazul unor avarii la rețeaua de gaze, acest sistem poate asigura încălzirea.

Pompele de căldură sunt întotdeauna recomandate pentru montaj cu încălzire prin pardoseală, pentru a avea astfel eficiență maximă.

Specialiștii MIT Clima recomandă ca mentenanța să se facă din doi în doi ani.

***

Despre MIT Clima

Cu o activitate de nouă ani pe piață, MIT Clima a adus, în luna aprilie a acestui an, brandul de climatizare Hisense și în România, devenind astfel reprezentantul unic pe piața locală.

MIT Clima are unul dintre cele mai complete stocuri de produse și cea mai eficientă livrare din România, prin intermediul celor peste 100 de parteneri care acoperă toată țara. De asemenea, oferă clienților o garanție extinsă de până la 5 ani pentru toate produsele, în condițiile montării cu partenerii săi.

Pe lângă brandul Hisense, compania mai are în portofoliu alte două mărci puternice, cu notorietate pe piața din România – Mitsubishi Electric și Climaveneta.

Mai multe detalii pe www.hisense-climatizare.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0