fbpx

Povestea casei se scrie în obiectele din fier de la Trutzi

În ultimii ani, dominați de stilul minimalist scandinav în care lemnul este vedeta, fierul forjat și-a menținut o poziție privilegiată între opțiunile designerilor de interior. Este vorba atât despre elemente funcționale, ușor de potrivit în orice decor, dar și despre cele ceva mai complexe, personalizate, alese de arhitecți pentru a particulariza construcțiile și a le oferi un plus de stil.

Oricum, ideea rămâne aceeași: fierul forjat se potrivește în multe amenajări, iar aspectul atemporal permite reintegrarea lor în orice renovare ulterioară. De asemenea, principiul se aplică și designului exterior, unde gardul și porțile spun o parte din povestea proprietarului.

Produse care arată bine și durează

După principiile esteticii și mai ales ale durabilității se ghidează și meșteșugarii în fier ai companiei Trutzi, care prelucrează manual o gamă largă de produse din fier forjat. Lider pe piața de fier din România, compania din Suceava este specializată în producerea de garduri, porți, balustrade, balcoane și copertine. Aceasta pune la dispoziția clienților o serie de modele clasice și moderne, dar în același timp oferă și lucrări la comandă.

Portofoliul companiei mai cuprinde profile laminate și din fier forjat, accesorii, automatizări, lucrări din fier forjat, piese de asamblare și utilaje pentru prelucrarea fierului.

 

 

Calitate de la A la Z

La începutul anului 2019, Trutzi a trecut printr-un proces de rebranding, în urma căruia imaginea sa a beneficiat de un facelift în ton cu reputația serviciilor. Compania asigură în primă fază consultanță la cele mai înalte standarde, astfel încât clienții să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț. Apoi, specialiștii efectuează temeinic măsurătorile și proiectarea, înainte de a trece la execuție. În cele din urmă, finisarea – prin polizare sau sablare – și vopsirea dau aspectul final al obiectelor din fier forjat create, care sunt pregătite pentru montaj.

În prezent, produsele Trutzi pot fi comandate și livrate în scurt timp aproape oriunde în România, datorită celor 9 depozite situate strategic în București, Suceava, Gura Humorului, Cluj, Constanța, Iași, Galați, Pitești și Timișoara.

Astfel, Trutzi nu este doar un producător de obiecte din fier forjat, ci un partener pe care designerii din toată țara pot conta pentru produse de calitate, potrivite atât în amenajări clasice, cât și moderne. Iar pentru cei care plănuiesc deja următorul proiect, inspirația poate fi accesată oricând în secțiunea „Produse” de pe www.trutzi.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0