fbpx

Prima bibliotecă de materiale din România va fi finanțată printr-o campanie de crowdfunding


MATER, prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est, va lansa pe 20 mai campania de crowdfunding. Echipa MATER și-a propus să strângă 15.000 de euro prin donații din partea publicului. În schimbul donațiilor oamenii vor primi recompense ce constau în abonamente la biblioteca de materiale, obiecte de design ce includ materiale inedite sau opțiunea de a deveni co-fondator al proiectului.

axon

“Am creat ideea bibliotecii de materiale cu gândul la profesioniștii din arhitectură, design, advertising și alte industrii creative. Experiența de a atinge și compara materiale diferite este esențială pentru procesul creativ, și am decis să implicăm această comunitate de la începutul proiectului. Oferim astfel beneficiarilor și susținătorilor bibliotecii ocazia de a se implica în MATER și de a ne susține atât financiar, cât și printr-un vot de încredere în acest proiect curajos“, declară Florin Cobuz, co-fondator MATER.

Campania de crowdfunding va fi lansată sâmbătă 20 mai printr-o petrecere ce va avea loc pe șantierul bibliotecii, la etajul I din complexul Industria Bumbacului (Splaiul Unirii 160). Banii strânși din campanie vor fi folosiți pentru a construi cele 30 de module de expunere a materialelor. Toate informațiile despre proiect vor fi disponibile pe site-ul www.materlibrary.ro si pe Startarium, cea mai complexă platformă online pentru antreprenori, care va găzdui campania de crowdfunding.

logo-final-cu-text

MATER este prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. Va fi deschisă în octombrie 2017 și va expune 3.000 de materiale într-o primă etapă.

MATER este un proiect dezvoltat de asociația NOD Makerspace ce a fost inițiat prin programul Mobilizăm Excelența creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0