fbpx

Prima zi a târgului BIFE 2012 este dedicată specialiştilor.

Ediţia din acest an a târgului BIFE va avea loc între 12-15 septembrie la ROMEXPO, prima zi fiind dedicată vizitatorilor specialişti şi jurnaliştilor.

Pentru că BIFE se adresează în primul rând segmentului de business, anul acesta organizatorii au hotărât ca prima zi de vizitare a expoziţiei să fie dedicată specialiştilor româniş i străini din domeniul mobilei şi amenajarilor interioare, arhitecţi, designeri de interior şi exterior, importatori şi exportatori de mobilier şi produse pentru industria mobilei.

Astfel, în calitate de vizitator specialist, la BIFE veţi putea descoperi noi idei pentru succesul business-ului Dumneavoastra prin:

  • Identificarea tendinţelor – beneficiaţi de o imagine de ansamblu asupra direcţiei în care se mişcă piaţa.
  • Experienţă de inovare – noile tehnologii de prelucrare vor fi prezentate live, în cadrul demonstraţiilor la standuri.
  • Noi mijloace de optimizare a proceselor – veţi afla cum puteţi reduce din cheltuielile de-a lungul intregului lanţ de creare de valoare.
  • Vă extindeţi expertiza din domeniu – cu aceasta ocazie, veţi putea culege informaţii de prima mână din domeniu pentru dezvoltarea durabilă a afacerii pe care o reprezentaţi.

Pentru ca în domeniu este esenţial know-how-ul, târgul va găzdui şi o serie de intâlniri şi tururi oficiale cu delegaţiile specialiştilor din Rusia, China şi Israel, totul în vederea facilitarii networking-ului şi schimbului de experienţă între reprezentanţii industriei.

Astfel, pe parcursul zilei de miercuri, 12 septembrie, accesul va fi permis numai pe baza invitaţiei „ZIUA SPECIALIŞTILOR” primită din partea ROMEXPO sau a partenerilor Dumneavoastra, sau descarcata direct, de aici

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0