fbpx

Provocare de a concura în LafargeHolcim Awards

Cu un buget de 2 milioane USD LafargeHolcim Awards este un prestigios consurs internațional în căutarea ideilor care depăsesc statutul de adaptare tehnică pentru a oferi mediului construit excelență arhitecturală și o calitațe a vieții mai bună.

LafargeHolcim Awards este cea mai importantă competiție la nivel mondial în proiectarea durabilă. Organizată de Fundația LafargeHolcim pentru Construcții Durabile, competiția identifică ideile cu cel mai mare potențial de a face față provocărilor de astăzi pentru creșterea urbanizării și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

stamp_data-limita

Concursul – aflat la a 5a- ediție – este acum deschis pentru înregistrarea proiectelor până la data limită de 21 martie 2017, la ora 14: 00 (UTC).

Concursul este deschis pentru proiecte de arhitectură, construcții civile și industriale, peisagistică și design urban, materiale, produse și tehnologii de construcții, care contribuie la cele cinci „aspecte cheie” pentru construcțiile durabile.

Concursul are două categorii cu cerințe diferite:

Premiile LafargeHolcim (categoria principală)
• Proiectul a ajuns într-un stadiu avansat de design, cu mare probabilitate de execuție
• Toți autorii trebuie să aibe vârsta peste 18 ani (data nașterii douăzeci și unu martie 1999 sau mai devreme)
• Executarea proiectului nu poate fi început înainte de 04 iulie 2016  Următoarea generație (profesioniști și tineri studenți categoria)
• proiecte și idei îndrăznețe Visionary
• Toți autorii trebuie să fie între 18 și 30 de ani (data nașterii între 05 iulie 1985 și 21 martie 1999)
• Executarea proiectului (dacă este cazul), nu este posibil să fi început înainte de 04 iulie 2016

Înscrieri în concurs la:
https://application.lafargeholcim-awards.org/#/

Procesul de evaluare Jurii formate din reprezentanți independenți, personalități renumițe din domeniul științific, de afaceri și social. Acestea evaluează proiectele înscriese în raport cu „elementele țintă” pentru construcții durabile. mai multe detalii la https://www.lafargeholcim-foundation.org/AwardApplication/lafargeholcim-awards-2016-2017/overview

lh_awards_logo

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0