fbpx

Pune-ți o dorință: abonamentul igloo + ce mai vrei tu

O mărturisire

Noi ne-am început anul în redacție cu o dorință împlinită: un abonament la The Architectural Review. Nu doar pentru că ne dorim (ba chiar e și cazul!) să rămânem conectați la fenomenul arhitectural global așa cum transpare el printr-un conținut editorial excelent, ci și pentru că, înainte de a fi arhitecți-jurnaliști-povestitori (sau cum ne-om mai numi), suntem la rândul nostru cititori și credem că e important să susținem jurnalismul independent/de nișă, făcut cu pricepere și pasiune.

 

Un cadou

Și tocmai din ipostaza asta duală, de editori și cititori, am pregătit o surpriză de început de an, sperând că astfel împlinim și o dorință: ai timp toată luna februarie ca să te abonezi la igloo și să-ți alegi, cadou din partea noastră, orice alt titlu pe care ți-l dorești (cu excepția Soft City), disponibil în shop. Poate fi un număr de revistă pe care l-ai ratat sau cu un Dosar tematic care te interesează, poate fi un album sau o carte, din orice colecție.

 

Îți reamintim care sunt cele două tipuri de abonamente din care poți alege:

  • unu (6 numere/an, direct la tine acasă sau oriunde vrei, în țară)
  • dublu (care conține două abonamente într-unul, dacă vrei să faci un cadou ori să împarți cu cineva bucuria lecturii, dar și costurile, cu precizarea că revistele vor fi livrate la o singură adresă)

 

În oricare caz, economisești cu mai mult de 30% față de achiziționarea și livrarea fiecărui număr separat.

 

Cum alegi cadoul? Simplu: în pagina de comandă din shop, la secțiunea „Mențiuni comandă” precizezi titlul dorit, iar noi ți-l trimitem odată cu primul număr igloo din abonament. Nu uita că la abonamentul dublu poți alege 2 titluri cadou.

PATRAT 2_WHITE

§

 

Ce conține revista igloo?

Ei bine, an de an ajustăm, înlocuim sau reinventăm rubricile și subiectele, în căutare de noi teritorii și dezbateri relevante – căutare care nu se termină niciodată. Pentru că, cum ziceam și la început, vrem să fim prezenți la mersul lumii și al ideilor din arhitectură, dar și din alte domenii adiacente, și pentru că nu vrem nici să ajungem să ne plictisim în propria comoditate. 2022 aduce așadar 3 rubrici cu totul inedite și mult așteptate: FEMEI ÎN ARHITECTURĂ, EXTRA MUROS (care documentează activitatea arhitecților români din afara țării) și POLITICI URBANE. Continuăm, desigur, rubrici consacrate precum: proiecte românești de arhitectură și design interior; proiecte internaționale; explorările și poveștile #degustbun; Dosarul, mereu substanțial, pe teme contemporane; City Plus sau Agenda (arhitectural-culturală). Și multe altele.

 

Pentru anul acesta am planificat următoarele tematici de Dosar: arhitectură vizionară (acum în lucru) / mobilitate / recuperarea spiritului tradițional / reprezentări arhitecturale / igloo profil (aici e surpriză) / Elveția. Poate că numele le vom mai modifica până găsim formularea cea mai inspirată și mai exactă, dar ariile tematice astea sunt, documentarea a început deja!

 

Fie că ești noul nostru cititor sau dintre cei vechi, ce-și vor continua abonamentul, așteptăm impresii și vederi cu primul igloo și, mai ales, suntem curioși să vedem ce titlu aveai pe lista cu dorințe!

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0