fbpx

RIFF 2012, cu arhitecţi premiaţi, pe 19 şi 20 noiembrie

A treia ediţie a Expoconferinţei de Arhitectură RIFF se desfăşoară pe 19 si 20 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel. Arhitecţi din Marea Britanie, Spania, Olanda, Austria, Danemarca, Turcia şi România, premiaţi recent la concursurile de arhitectură, prezintă la Bucureşti proiectele câştigătoare.

RIFF 2012, cu arhitecţi premiaţi, pe 19 şi 20 noiembrie

Invitaţi speciali: Prof. dr. arh. Tony Fretton, arh. Cristiano Ceccato, arh. Pepe Gascon, arh. Murat Tabanlioglu, arh. Kristian LARS AHLMARK. Lista completă pe www.ieriff.ro

Tony Fretton este unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi arhitecţi britanici. Este Doctor Honoris Causa al Oxford University şi fondatorul biroului Tony Fretton Architects din UK. Cel mai cunoscut proiect al său este “Ambasada Marii Britanii” din Varşovia. Tony Fretton a câtigat de 4 ori Marele Premiu oferit de Royal Institute of British Architects, în 2011, 2010, 2009 şi 2003.

Cristiano Ceccato a devenit asociatul lui Zaha Hadid în 2008, după ce a lucrat timp de mai mulţi ani pentru Gehry Partners. Este specialist în arhitectura parametrică şi predă la universităţi din Marea Britanie, Italia, China, America şi Australia. A fost implicat direct în toate proiectele premiate ale Zaha Hadid Architects din ultimii ani. Cel mai recent proiect semnat de Cristiano Ceccato este “Wangjing Soho” din Beijing, China.

Pepe Gascon a câştigat în 2012 International Architecture Award, una dintre cele mai importante distincţii din domeniul arhitecturii. Proiectul câştigător este “Şcoala Specială Sant Miquel” din Barcelona, “un exemplu perfect de interacţiune cu oraşul”, care va fi prezentat pe 20 noiembrie la RIFF. În 2009, Pepe Gascon a primit din partea American Institute of Architects Medalia de Aur a Bienalei de Arhitectură de la Miami.

Murat Tabanlioglu se află de câţiva ani în topul celor mai buni 100 arhitecţi din lume. A studiat arhitectura la Viena şi este membru al Royal Institute of British Architects şi al American Institute of Architects. A câştigat peste 30 de premii, printre care: 2012 International Property Award, 2010 MIPIM AR Future Project Award şi 2010 MEA – Middle East Architect Award.

Kristian Lars Ahlmark este Partener şi Director al biroului din Copenhaga al schmidt/hammer/lassen architects. Arhitectul prezintă în prima sesiune plenară RIFF 2012, pe 19 noiembrie, proiectul “The Crystal”, care a fost distins în ultimii doi ani cu importante premii internaţionale. În 2012 a câştigat RIBA European Award, iar în 2011 LEAF Award şi European Steel Design Award.

La RIFF 2012 s-au înscris până în prezent peste 200 de arhitecţi. Participarea membrilor Ordinului Arhitecţilor din România este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri aici.

Organizatori: ABplus Events şi Ordinul Arhitecţilor din România

Partener Oficial: Saint-Gobain România

www.ieriff.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0