fbpx

RS No. 9 Carnaby. Magazin dedicat trupei Rolling Stones, unic în lume, deschis în vibrantul cartier londonez Soho

Legendara trupă Rolling Stones inaugurează primul magazin dedicat brandului lor unic, situat în inima cartierului londonez Soho, mai precis pe strada Carnaby, la numărul 9. Creat în parteneriat cu experţii în branding şi marketing de la Bravado, magazinul aduce un mix exclusiv de colecţii şi colaborări şi include noul fashion brand al trupei, RS No. 9 Carnaby, precum şi un stand pentru personalizarea tricourilor.

 Un exterior în atemporalul stil tipic londonez marchează intrarea într-un univers explicit contemporan şi rock’n’roll, dominat de negru şi roşu (evident, în nuanţa oficială Pantone Stones Red), unde fanii de toate vârstele pot explora gama variată de produse – discuri de vinil, haine, umbrele şi pelerine de ploaie, accesorii pentru casă şi chiar piese de mobilier, toate marca Stones –, pe fundalul muzical al hiturilor trupei.

Ferestrele generoase ale magazinului încorporează o instalaţie soundwave ce redă primele acorduri ale emblematicei piese “Paint It Black”, din 1966, reinterpretate, la interior, sub forma unei captivante sculpturi din metal roşu. Podeaua este decorată cu versuri din piesele Stones, iar cabinele de probă conţin reproduceri ale copertelor unor albume legendare, precum „Exile on Main Street” (1972) sau „Some Girls” (1978), în timp ce cinci ecrane proiectează un documentar creat exclusiv pentru magazin, cu imagini din istoria trupei.

„Soho a fost întotdeauna un cartier rock’n’roll,” declară membrii trupei Rolling Stones, „prin urmare Carnaby Street este locul perfect pentru magazinul nostru. Credem că acest proiect captivant, creat de prietenii noştri de la Bravado, va oferi o experienţă de neegalat tuturor celor care vizitează Londra.”

Deşi contextul actual nu pare a fi cel mai potrivit pentru deschiderea unui magazin, RS No.9 Carnaby Street va oferi un boost pe termen lung turismului muzical în capitala britanică, inclusiv prin situarea sa în inima unui cartier al cărui nume este sinonim cu muzica şi cultura rock încă din anii ’60.

Inaugurarea magazinului coincide ce relansarea albumului „Goat’s Head Soup”, din 1973, care conţine, printre altele, hitul „Angie”, şi despre care se estimează că va ajunge pe primul loc în topurile britanice, la aproape 50 ani de la prima apariţie.

Fanii Stones care nu pot vizita magazinul se pot bucura de experienţa online, care va fi disponibilă în curând la https://no9carnabyst.rollingstones.com

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0