fbpx

Salonul Internaţional al Patrimoniului Cultural de la Paris

Între 4 şi 7 noiembrie va avea loc la Paris Salonul Internaţional al Patrimoniului Cultural. Începând cu anul 1995, evenimentul joacă un rol important în protejarea patrimoniului, adunând în acelaşi loc toţi factorii implicaţi, de la profesionişti sau producători de diverse materiale, până la publicul larg.

Salonul Internaţional al Patrimoniului Cultural de la Paris

În fiecare an, în luna noiembrie, salonul îşi propune să promoveze meşteşugurile tradiţionale, să asigure un loc de întâlnire pentru profesionişti şi posibilii clienţi, să informeze şi să educe generaţiile viitoare şi să trezească interesul publicului faţă de importanţa patrimoniului.

Fiind conştienţi de implicaţiile culturale şi economice, diversele regiuni şi autorităţi locale, participă la Salon cu scopul de a-şi prezenta politicile cu privire la patrimoniu.

Printre expozanţi se numără restauratori şi meşteşugari, arhitecţi, urbanişti, curatori, producători de diverse materiale necesare în lucrările de restaurare, universităţi, instituţii, jucători de pe piaţa noilor tehnologii, producători de echipamente necesare în muzee, edituri şi nu în ultimul rând asociaţii şi organizaţii non-profit.

Cu ocazia evenimentului vor avea loc o serie de conferinţe şi seminarii, precum şi diverse workshop-uri.

În fiecare an, Salonul este organizat în jurul unei teme speciale, cea de anul acesta fiind “Patrimoniul Mediteranean”.

Mai multe detalii cu privire la Salonul Internaţional al Patrimoniului Cultural de la Paris puteţi găsi pe www.patrimoineculturel.com

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0