fbpx

Sărbătoreşte primăvara cu primul salon de mărţişor de la Galateca!

Luna martie începe cu Primavera, prima ediţie a salonului de mărţişor de la Galateca. Pentru că vrem să ne bucurăm împreună de venirea primăverii, între 28 februarie şi 8 martie, Galateca inaugurează un nou concept de salon, care va reuni design vestimentar, bijuterie de autor şi artă la preţuri accesibile.

Doar la Galateca veţi putea descoperi noile colecţii de primăvară-vară sau piese de sezon semnate de cei mai talentaţi designeri: Murmur, 109, Le petit indigent, Adelina Ivan, Claudia Castrase, Sandra Galan, Cristian Samfira, Atelier Atu, Mihaela Creţescu, Aerwear, Rad Playground şi Florentina Giol. Puteţi asorta ţinutele lor cu bijuterii minunate, create de designeri pasionaţi: Expression (by Alexandra Ungurelu), Lady Magpie, Carla Szabo, Fashion Machine, Raluca Buzura, Moogu, Noha Nicolescu, Roua de argint. Tot la Galateca veţi putea admira şi lucrări de artă în ton cu primăvara, desenate de Aitch, Loreta Isac, Alice, Cristiana Radu, Cris Barsony, Adriana Mihaela Gheorghe, Georgiana Chiţac, Amalia Dulhan şi Iulia Costache, precum şi creaţii florale semnate de Iris, Agatha Blanck, Andreea Băniţă şi Purple flowers.

În acelaşi timp, Primavera este un loc cu o atmosferă specială, în care se vor întâmpla diverse evenimente conexe, dedicate clienţilor fideli şi iubitoarelor de frumos. Dar şi o iniţiativă demarată în parteneriat cu diverse industrii şi domenii creative din zonă, pentru susţinerea reciprocă a afacerilor de acest gen.

Şi ca să va facem puţin curioşi, vă mărturisim că va aşteptăm cu şi mai multe surprize la Primavera! Vă spunem doar una dintre ele: expoziţia semnată de Vlad Ţenu, “Glimpses of Infinite Symmetry”, se prelungeşte până pe 8 martie. Aşa că prima ediţie Primavera se va desfăşura în decorul fabulos al instalaţiilor semnate de Vlad Ţenu.

Primavera îşi propune să devină o adevărată tradiţie în seria evenimentelor iniţiate de Galateca. În plus, manifestarea se înscrie în seria proiectelor care susţin talentele din designul românesc, o iniţiativă în care galeria Galateca îşi doreşte să investească pe termen lung.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0