fbpx

Şcoală de vară pe tema lemnului la Helsinki

În perioada 9-25 august, Universitatea Aalto din Helsinki va organiza o şcoală de vară deschisă studenţilor la arhitectură, construcţii, design şi ingineria lemnului. Intitulat “Wood in Construction and Architecture”, programul oferă studenţilor şansa să proiecteze şi să construiască în cele din urmă, o structură din lemn.

Lemnul are o tradiţie îndelungată în cultura finlandeză, constituind dintotdeauna materialul esenţial în construcţiile din această ţară şi inspirând în continuare noi direcţii în domeniul arhitecturii. Arhitectura de mare calitate, cercetarea continuă şi îndelungata experienţă în domeniu au făcut din Finlanda una dintre ţările reprezentative pentru arhitectura lemnului.

Şcoală de vară pe tema lemnului la Helsinki

În cadrul atelierului “Wood in Construction and Architecture”, studenţii vor studia lemnul şi aplicaţiile sale în arhitectură şi construcţii. Programul include şi excursii de studii, ocazie cu care participanţii vor intra în contact cu arhitectura din lemn finlandeză. De asemenea, o serie de profesori invitaţi vor oferi diferite puncte de vedere cu privire la utilizarea lemnului, punând accent pe aspectele arhitecturale, artistice şi economice ale acestui material de construcţie.

Înscrierile se pot face până pe 31 mai.

Informaţii suplimentare găsiţi pe www.helsinkisummerschool.fi

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0