fbpx

Se cauta un design creativ de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii a deseurilor de ambalaje

Anul acesta se poarta trendul ECO, la propriu. Pentru ca este mai mult decât un stil de viata sanatos, organizatia Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNArte), au lansat concursul ,,Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje”.

Se cauta un design creativ de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii a deseurilor de ambalaje

Astfel, tot ce trebuie sa faci este sa îmbini creativitatea cu designul si tema protectiei mediului si sa intri în concurs. Daca ai între 18 si 26 de ani, trimite propunerea ta de design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje, în perioada 25 mai – 23 iunie 2013, si ai sansa ca tricoul creat de tine sa fie purtat în cadrul tuturor actiunilor de informare si educare a populatiei privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje.

Acest proiect este mai mult decât un concurs de arta si design. Este, daca vreti, o modalitate creativa de a educa si implica tinerii în procesul de colectare separata a deseurilor de ambalaje. Astfel, prin acest concurs si prin evenimentele la care promoterii nostri vor purta tricourile cu designul castigator – la concerte, festivaluri, pe litoral sau in campaniile de constientizare – ne dorim ca din ce în ce mai multi tineri sa înteleaga importanta reciclarii deseurilor de ambalaje si, mai mult decât atât, sa îsi însuseasca gestul colectarii separate drept un obicei cotidian” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

Alaturi de sansa ca designul tau sa contribuie la educatia publicului privind colectarea separata si reciclarea deseurilor de ambalaje, vei primi garantat 500 de euro, iar participantii clasati pe locurile II si III vor câstiga 300 si, respectiv, 200 de euro.

Partenerii media ai concursului „Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje” sunt: Designist.ro, Modernism.ro, Iqads, IGLOO, Sofresh.ro, Feeder.ro si Hipmag.ro.

Mai multe detalii despre proiect, regulamentul concursului, precum si informatii interesante despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje poti afla accesând site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0