fbpx

SensoDays prezintă Steinberg

Proiectele contemporane de amenajare interioară a unei locuințe au drept scop crearea unui ansamblu de spații inteligente, cu un design potrivit personalității beneficiarului, unde tehnologia și confortul coexistă. Indiferent de stilul abordat, caracteristicile urmărite rămân aceleași: eficientizarea spațiului disponibil, tehnologia adaptativă, finisaje inteligente și produse premium – toate acestea contribuind la obținerea unui maximum de confort raportat la funcționalitate și estetică.

Alegerea furnizorului potrivit reprezintă cheia pentru transpunerea în realitate a oricărei idei de amenajare interioară. În acest sens, SensoDays.ro este o sursă de încredere pentru soluții complete, la standarde de calitate asumate, având o experiență de peste 15 ani în oferirea a peste 100 de branduri premium. Varietatea produselor puse la dispoziție de SensoDays.ro, precum și asistența oferită la fiecare pas creează o experiență completă și, mai ales, plăcută.

Indiferent de stilul de amenajare, un ambient interior este întregit prin alegerea detaliilor potrivite, cum sunt, de exemplu, robinetele pentru baie sau bucătărie. Recomandarea designerilor este de a opta pentru produse din aceeași colecție pentru uniformitate stilistică și funcțională. Un producător premium de robinete care se regăsește în portofoliul SensoDays este Steinberg, brand german care, de peste 15 ani, oferă o gamă complexă de produse „out of the box”. „Semnătura” modelelor Steinberg constă în unicitatea designului, materiale de înaltă calitate și funcționalitate sofisticată, în corelație cu individualitatea fiecărui client în parte.

Achiziția unui produs Steinberg aduce un plus de valoare întregii amenajări, el având capacitatea de a transforma un lavoar obișnuit într-un obiect unic, sau o chiuvetă comună într-una rafinată. Apetența pentru proiectarea unui interior unitar și de calitate se regăsește cu fiecare click pe SensoDays.ro, mai ales prin calitatea premium a produselor oferite, cum este și cazul brandului Steinberg, ale cărui principale valori sunt capacitatea permanentă de adaptare la nevoile clientului și evoluția continuă la nivel stilistic și tehnologic.

#mysensodays – pentru că ideile bune vin întotdeauna când ai nevoie de un asistent de încredere.

Showroomuri București: Băneasa, Strada Bilciurești nr. 20-22; Str. Știrbei Vodă nr. 160-162, Tel: 021.407.34.34

www.sensodays.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0