fbpx

SensoDays – Produse de calitate superioară home & deco

Băi și spa – un amestec de texturi, culori și parfumuri care bucură la nivel tactil, vizual, olfactiv, relaxând și redând energia și starea de bine după o zi activă. SensoDays este locul în care simțurile se întâlnesc, își vorbesc și experimentează împreună.

Pentru că ne-am întrebat: ce ar mirosi, auzi, atinge Văzul? Dar Auzul ce ar vedea, mirosi, atinge? Auzul? Tactilul? Viața e un amalgam de simțuri și fiecare persoană merită să le exploreze din plin mai ales în propria casă – „#mySensoDays” dă o notă personală casei tale.

De la dușul rapid de înviorare care dă startul unei zile cu provocări, până la baia lungă de relaxare nelipsită din programul unei seri de răsfăț, timpul petrecut în baie potențează starea ta de bine. Sunt momentele în care îți acorzi atenție, te distanțezi de agitația din exterior, uiți de termenele-limită de la birou sau de drumurile lungi de peste zi și te cufunzi lent într-o senzație plăcută și liniștitoare. Ca o meditație în care găsești toate răspunsurile.

În prezent, baia este asociată cu intimitatea, igiena și confortul, viziune care este rezultatul a mii de ani de civilizație și de evoluție. În zilele noastre, designul mobilierului și al accesoriilor de baie are, pe lângă funcția practică, și una de afirmare a stilului de viață.

Căzi cu forme fluide sau drepte, cu suport sau freestanding, albe sau în diverse culori, cu hidromasaj sau simple…

Sisteme de duș cu jeturi de apă ca o ploaie fină sau ca o cascadă, cu forme și dimensiuni variate, termostatate, cu suport și diverse grade de rotire…

Prosoape fine, pufoase, cu dimensiuni adaptate nevoilor fiecărei persoane și culori plăcute, vibrante sau liniștitoare…

Sunt obiecte și produse care subliniază discret stilul de viață al fiecărei persoane și care implică toate simțurile: văz – pentru culorile plăcute și tonurile fine ale mobilierului, auz – pentru sunetul fin al apei, tactil – pentru texturile surprinzătoare, miros  – pen­tru aromele încântătoare care închid perfecțiunea ritualului zilnic de răsfăț. Difuzoarele Berger, speciale pentru baie, ale caror arome fresh împrospătează baia, vor completa armonios ritualul mai sus amintit.

SensoDays, distribuitorul a peste 100 de branduri home&deco premium,  propune produse de calitate superioară pentru întreaga casă. Cu design variat, adaptat oricărui stil de viață, practice, utile, simplu de folosit – acestea vin în întâmpinarea stilului personal și al confortului clienților care trec pragul virtual sau fizic al magazinelor SensoDays.

***

Showroomuri București: Băneasa, Strada Bilciurești nr. 20-22; Str. Știrbei Vodă nr. 160-162

www.sensodays.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0