fbpx

SensoDays.ro – Locul în care ideile pentru living-ul tău prind viață și se concretizează la un nivel superior

Livingul este spațiul de echilibru după o zi lungă de lucru la birou. Ne întâlnim cu membrii familiei și simțim intensitatea clipelor de răgaz sau a momentelor de neuitat petrecute cu cei dragi. Chiar dacă valoarea lui „acasă” primează, e firesc să vrem mai mult și căutăm ambiente în ton cu cele mai noi tendințe în design.

Un arsenal de elemente de mobilier cu o identitate vizuală aparte, grad de confort crescut, materiale andurante și o selecție cromatică ce satisface și cele mai pretențioase gusturi caracterizează spațiul alegerilor SensoDays.ro, care sunt întotdeauna premium. Veți găsi pentru living canapele, scaune, corpuri de iluminat, materiale de finisaj pentru pardoseli și placări nobile pentru pereți.

Căutarea soluțiilor optime determină fiecare arhitect de interior, designer sau consilier al unor proiecte ambientale să caute variante, să viziteze showroomuri, răsfoind cataloage de specialitate și să selecteze recomandările experților din zona de home & deco.

Iar cum suntem în era digitalului, SensoDays.ro este un aliat notabil în configurarea unui living contemporan. Pentru SensoDays, conceptul „Living Philosophy” înseamnă mai mult decât un simplu „motto”: de peste 15 ani reprezintă o soluție premium pentru orice gust, indiferent de stil și de tendințe. Brandurile de „semnătură” înseamnă totodată colecții prețioase care se potrivesc oricărei idei pentru sufrageria ta.

Este foarte indicat să achiziționați obiecte sau produse care în primul rând să treacă testul timpului și să rămână mereu în trend în funcție de fiecare sezon în parte. Un astfel de exemplu sunt canapelele Gamma Arredamenti. Piesele acestora sunt compacte, multifuncționale, inteligente, artistice și flexibile și se potrivesc cu ideile tale când vine vorba de cum vrei să îți amenajezi locuința.

SensoDays.ro oferă o varietate extinsă de produse excelente pentru living: placări de pardoseală FMG, Diesel Living sau Iris Ceramica; modelul Italian, care imită parchetul; fotolii Kartell sau perne și pouf-uri de pardoseală de la Missoni. Toate sunt surse de inspirații, elemente-cheie ale imaginii dorite pentru casa ta.

Pas cu pas, SensoDays.ro devine locul alegerii elementelor ambientale, care transpun ideile din online în proiectul tău din realitate. Prin produse de cea mai înaltă calitate, ideile pentru living prind viață și se concretizează în cele mai apropiate combinații față de proiectul imaginat.

Două showroomuri din București, situate în Băneasa și în Știrbei Vodă, ajută deciziile, iar pentru cei care au nevoie de puțină inspirație în plus, SensoDays.ro oferă consultanță nu doar în showroomuri, ci și telefonic.

Direcțiile unui living modern sau clasic, sofisticat, vintage sau urban sunt susținute de produse de cea mai înaltă calitate.

#mysensodays – pentru că ideile bune vin întotdeauna când ai nevoie de un asistent de încredere.

Showroomuri București: Băneasa, Strada Bilciurești nr. 20-22; Str. Știrbei Vodă nr. 160-162, Tel: 021.407.34.34

www.sensodays.ro

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0