fbpx

Sesiunea de toamnă pentru cursuri de Rhinoceros & Grasshopper (începători) cu Idz arhitectură

Continuând o experiență de opt ani consecutivi, Idz arhitectură organizează în această toamnă seria de cursuri Rhinoceros & Grasshopper cu două noi module destinate începătorilor.

Modulul de curs de Rhinoceros Începători este un curs de modelare tridimensionala cu Rhinoceros 3d. Modulul se va desfășura în datele de 17, 18, 19 septembrie 2021, cu program 9-13, 14-18.

Modulul de curs de Grasshopper Începători este un curs de proiectare parametrică cu ajutorul pluginului Grasshopper pentru Rhino. Modulul se va desfășura în datele de 22, 23, 24 octombrie 2021, cu program 9-13, 14-18.

Cursurile se vor desfășura online folosind platforma ZOOM.US, cu un număr limitat de participanți (4-8 persoane). Am vrea să vă asigurăm că vom menține aceeași calitate a trainingului pe care îl oferim chiar și în aceste condiții, platforma oferind posibilitatea unei interacțiuni imediate și în orice moment între voi, cursanții și noi tutorii.

Cu o experiență vastă dobândită în interacțiunea cursurilor online, atât în mediul academic cât și în cel privat și vă putem ajuta în orice moment, chiar și de la distanță.

Cursanților seriei Rhinoceros și Grasshopper li se oferă un discount de 10% la achiziția de licențe noi sau upgrade de Rhino 7.

Înscrierile se realizează la adresa training@idz.ro. Pentru mai multe informații va rugăm să ne contactați, fie prin email, fie telefonic la 0744303291 (Ionuț Anton) sau 0744366257 (Dana Anton).

Înscrierile pentru module se fac cu cel puțin cinci zile înainte de începerea fiecărui modul.

Mai multe informații despre seria de cursuri puteți găsi pe site-ul: www.idz.ro/training.

Parteneri media ai evenimentului: Zeppelin, Igloo, Arhitectura, Arhitext, OAR București,

idz arhitectură 2021 / www.idz.ro

  1. arh. Ionuț Anton, IDZ Arhitectură / Digital Craft
  2. arh. Dana Anton, IDZ Arhitectură / Digital Craft
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0