fbpx

SNEEK PREVIEW la MET

(de la stânga), Andrew Bolton, Rei Kawakubo la The Met Rei Kawakubo / Comme des Garcons: Art of the In-Between eveniment de presă.  

Muzeul Metropolitan de Artă, faimos și prin acronim – THE MET, a găzduit o prezentare pentru presă luni, 6 martie, la Pavillonul Vendôme din Paris, Franța, pentru a dezvălui detalii despre viitoarea expoziție la Institutul Costumului, Rei Kawakubo / Comme des Garcons: Arta In-Between a cărei deschidere oficială va fi în 4 mai 2017.

Rei Kawakubo și Anna Wintour s-au alăturat directorului adjunct al Muzeului – Carrie Rebora Barratt și a Curatorului și Responsabilui de Costume a Institutului – Andrew Bolton pentru a vedea în avanpremieră un fragment din ansamblurile care urmează să fie prezentate în cadrul expoziției, care se va desfășura între 4 Mai – 9 Septembrie 2017, la The Met în New York City.

6e1d230e-0fa1-4035-bebc-af103ad5f949

(de la stânga) Carrie Rebora Barratt, Rei Kawakubo, Andrew Bolton, Anna Wintour la The Met Rei Kawakubo / Comme des Garcons: Art of the In-Between evenimentul de presă.

6d9c685b-49f0-430a-9cc7-1f14cb4cecc3

Rei Kawakubo pentru Comme des Garcons obiecte ale simezei la Rei Kawakubo / Comme des Garcons: Art of the In-Between evenimentul de presă.  Fotografii din amabilitatea Muzeul Metropolitan de Arta / BFA.com  

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0