fbpx

Summer Well: escapadă urban-muzicală

Pentru al nouălea an consecutiv, domeniul Știrbey din apropierea Bucureștiului se transformă în destinaţie de vacanţă muzicală. Festivalul Summer Well 2019 se desfășoară pe 9, 10 și 11 august și promite concerte pe cinste și evenimente conexe foarte speciale. Vă dezvăluim în continuare noutăţi din culisele evenimentului ce reunește de ani buni mii de fani ai muzicii indie, pop și rock.

bohemian-village

Desfășurat sub motto-ul A festival like a holiday, Summer Well a creat în timp o atmosferă aparte prin vibe-ul de festival boutique ce aduce ritmurile energice în imensul parc pe care îl animă cu scene, instalaţii creative, zone de camping și gastronomie fantastică. Ingredientele pentru o escapadă urban-muzicală de excepţie sunt bineînţeles muzica, natura, mix-ul de oameni creativi și frumoși, plus activităţile variate și atenţia pentru detalii.

Ediţia din acest an debutează ca în ultimii ani cu Night Picnic, unde vor cânta Son Lux și Orchestra Simfonică București. Experienţa nocturnă promite să fie completă, astfel că după fiecare concert ce se termină târziu în noapte voia bună va continua și la After Party.

s_w

Ca în fiecare an, Summer Well pune în valoare relaţia dintre muzică și arta cu personalitate, astfel că publicul va putea privi și experimenta instalaţii de artă create special pentru festival. Un număr mare de artiști români și internaţionali au fost invitaţi, iar creaţiile lor vor căpăta o nouă viaţă pe întuneric. Organizatorii pregătesc deja Summer Well Art Collection, o iniţiativă pentru ediţia aniversară de anul viitor ce va marca primii 10 ani ai celui mai longeviv festival autohton de acest fel.

Foto: Cristian Vasile

Foto: Cristian Vasile

Trei spectacole de neratat pe scenele Summer Well?

În line-up s-au regăsit în fiecare an niște „pariuri muzicale” făcute de echipa de booking, artiști care în anii următorii s-au regăsit pe afișele altor festivaluri din România. The 1975 – Cu siguranţă trupa momentului, iar conform publicaţiilor de profil „trupa deceniului”. Premiată anul acesta la Brit Awards cu Best British Group și British Album of the Year și la Ivor Novello Awards cu Best Contemporary Song pentru Love It If We Made It și Songwriters of the Year. The Naţional – Trupa care a obţinut un Grammy anul trecut pentru Cel mai bun album de muzică alternativă cu Sleep Well Beast, revine la Summer Well cu un nou album „I Am Easy to Find”, lansat în luna mai a acestui an. Nu rataţi Night Picnic pe 9 august, cu Son Lux și Orchestra Simfonică București. Și duminică, pe 11 august: Maribou State.

wgik_5130-5

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0