fbpx

Târgul AUTOR pregăteşte cea de-a VIII-a ediţie

Ediţia de toamnă a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România va avea loc la începutul lunii viitoare, pe 3 şi 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti.

Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII –a ediţie, este organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporană.

Târgul AUTOR pregăteşte cea de-a VIII-a ediţie

Târgul va fi deschis publicului între orele 11.00 şi 20.00 şi îşi propune să continue prezentarea noilor concepte în bijuteria de autor şi cum poate fi ea purtată.

Publicul va putea găsi în cadrul târgului Autor bijuterii autentice create şi realizate în România de tinerii designeri.

Fondatorul platformei Autor- bijuterie contemporană, Dan Pierşinaru, declară că „Târgul Autor, mai urcă o treaptă şi consolidează prezenţa bijuteriei creative româneşti ai căror autori cresc cu fiecare ediţie. Atât în diversitatea conceptelor prezentate cât şi în varietatea tehnicilor folosite. Îmi face deosebită plăcere să anunţ că faţă de ediţiile precedente de această dată s-a înregistrat cel mai mare număr de aplicaţii primite în vederea selectării pentru participarea la târg. Pentru mine ca organizator este un semn extrem de pozitiv care mă motivează să continui promovarea şi susţinerea bijuteriei de autor contemporane româneşti.”

Peste 40 de designeri români sunt pregătiţi să vă dezvăluie, în primul weekend din noiembrie, cele mai noi bijuterii de creaţie contemporană de autor dar şi tendinţele pentru 2013.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi o ediţie de toamnă (3-4 noiembrie 2012). Ediţia trecută a avut loc pe 12 şi 13 mai a numărat peste 2500 de vizitatori. Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană. www.dautor.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0