fbpx

Târgul Made in RO is back on track! Înscrie-te cu proiectul tău!

După doi ani de pandemie, Târgul Made in RO, evenimentul organizat de platforma Designist.ro, ajuns la cea de-a 16-a ediție și intrat în al 9-lea an de existență, este back on track. Ne reîntâlnim într-un nou context de antreprenoriat creativ, pe 18-19 iunie, într-o locație nouă, aflată în Cartierul Creativ: Hotspot Workhub (Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1, București), la 10 minute de Piața Victoriei și Bulevardul Dacia.

 

Încă te poți înscrie cu proiectul tău! Organizatorii așteaptă, ca de obicei, nume noi, dar și branduri noi, care să se alăture comunității Made in RO. Îți dăm toate detaliile în cele ce urmează.

 

Dacă ești designer, creator sau antreprenor creativ, încă te poți înscrie cu proiectul tău completând formularul de aici: https://madeinro.ro/register/. Deadline-ul înscrierilor este 20 mai, iar numărul locurilor este limitat.

 

Când: 18-19 iunie 2022 (între 11.00 – 20.00)
Unde: Hotspot – Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1, București
Organizator: Designist.ro
Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de pe www.madeinro.ro
Deadline aplicații: 20 mai 2022

 

Made in RO creează oportunități, oferă vizibilitate, deschide uși, îi pune în legătură pe antreprenorii din industriile creative cu publicul de care aceștia au nevoie. #RestartEdition (a 16-a) este despre continuitate, despre revenire, despre interacțiune și conexiuni, pentru că și industriile creative locale au fost greu încercate de șocul pandemiei. Let’s #buylocal!

 

Call for Ukrainian designers

 

RO Organizatorii au pre-rezervat câteva locuri pentru designerii ucraineni, fără costuri de participare. Câteva studiouri stabilite în București, în urma războiului, și-au anunțat deja participarea.

 

ENG The organizers have pre-booked a few spots for Ukrainian designers, no participation costs involved. Please submit your project by filling in this form (https://madeinro.ro/register/) or write to them at designist@designist.ro. Deadline for submissions: May 20.

 

Secțiunile evenimentului

 

Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.

 

Cartierul Fashion își propune să aducă laolaltă cele mai valoroase proiecte din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion, în timp ce Cartierul Food vrea să arate că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – într-un cuvânt, prin package design. 

 

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

 

  • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
  • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, cu un concept bine definit și o prezentare pe măsură.
  • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la evenimentul Made in RO.
 

 

Made in RO este mai mult decât un târg de design și antreprenoriat creativ. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România încă din 2011. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați creatori români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 9 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

 

Un eveniment Designist.ro. Mai multe detalii:
www.madeinro.ro

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0