fbpx

Târgul online Made in RO se derulează până pe 20 decembrie

Trecem cu toții printr-o perioadă care ne provoacă să ne adaptăm și să găsim alte modalități de a ne întâlni. De aceea, Designist.ro, platforma editorială care organizează și curatoriază Târgul Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, a transformat ediția #15 a evenimentului într-o ediție capsulă care are loc online, până pe 20 decembrie.

Târgul a luat forma unei campanii de anvergură derulate pe Designist.ro și pe canalele de social media asociate platformei, în care sunt prezentate 30 de business-uri creative românești din București, Brașov, Iași, Suceava, Târgu-Jiu, Miercurea Ciuc, Tulcea și Constanța. Primele articole dedicate antreprenorilor creativi selectați să participe la Made in RO online au apărut deja, pe www.designist.ro, însă campania de susținere și de promovare se va încheia pe 20 decembrie. Prin urmare, încă mai aveți timp pentru #buylocal și pentru a susține micile afaceri creative românești.

 

Mai exact, unde are loc târgul online? Pe www.designist.ro canalele de social media asociate + facebook event Made in RO online. În fiecare zi, până pe 20 decembrie, ți se vor dezvălui pe www.designist.ro povești despre branduri locale (unele născute chiar în pandemie) și colecțiile lor. Vei găsi informații comerciale precise despre cum poți comanda de la distanță cadourile de Crăciun cu design inclus, direct de la creatorii lor.

Iată mai jos o parte dintre brandurile participante – toate vin cu idei proaspete de design, cadouri fine, speciale, cu semnătură. Ce vei găsi la Târg? Design de produs, design textil, ceramică, fashion design, bijuterie, design for kids, decorațiuni, accesorii și Xmas & gourmet goodies.

Adora Costa // Alvik Jewellery // Ana Sîrbu // Atelier Kairos // Atelier Magrit // Aurum Noble Honey // Florentina Agape // IELE World // Jazz Design // Joined by Fire // Krausz Handmade Chocolate // Lunet // Maam With Love // Mauverien // Miss H // Mudly in Love // Sabina Stan // Studio Refract // Sweeteria // Wooba și alții.

 

Pandemia a fost și este o provocare la reinventare. Pentru cei mai mulți creatori, a însemnat un amalgam de transformări: multe dintre ele apăsătoare, altele eliberatoare de energii creative din care s-au născut branduri noi, idei salvatoare, colecții neașteptate sau proiecte colaborative.

„În ceea ce ne privește, continuăm să credem că, mai ales acum, avem nevoie de idei și de obiecte frumoase care să ocupe locuri de cinste la birou, acasă, pe comodă, pe masă, în garderobă… Creațiile incluse în Made in RO online nu sunt simple plăceri efemere. Sunt experiențe. Sunt emoții care durează. Sunt micile plăceri ale vieții, care ne inspiră, ne înseninează și ne dau speranță că vom reveni la normal. Și da, sunt posibile cadouri, pentru tine sau pentru cei dragi, pentru că în 2020 a devenit mai important ca nicicând și să sprijinim afacerile creative românești, care au traversat un an dificil.” – ne-a spus Elis Popescu, fondatoarea platformei Designist.ro.

Citește poveștile Made in RO aici și inspiră-te pentru lista de cadouri 2020.

Fă un tur virtual pe Facebook event Made in RO online și descoperă și mai multe idei de cadouri Made in RO, fotografii și informații, toate la un loc.

#staysafe & #buylocal

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0