fbpx

Tempini Solutions deschide porţile către o nouă dimensiune a designului interior

Tempini Solutions Ro aduce în Timişoara cele mai mare placă ceramică din lume. Aceasta reprezintă doar una dintre surprizele pregătite pentru rebrandingul companiei, eveniment care va avea loc la Timişoara, miercuri, 27 mai, de la ora 14.00, pe Calea Aradului nr. 115 din Timişoara. Concept store-ul se schimbă iar filosofia este feel at home, showroomul transformându-se într-o adevarată casă primitoare pentru toţi cei care vor să se simtă bine într-un ambient plin de frumuseţe, farmec şi eleganţă.

 Tempini este una dintre cele mai longevive companii din domeniul ceramicii, cu o experienţă de peste 100 de ani în furnizarea şi montarea finisajelor în sectorul construcţiilor şi arhitecturii, aduce în România placa ceramică Magnum – cea mai mare de acest fel din lume. România este prima ţară în care ajung plăcile de dimensiuni uriaşe, deoarece transportul lor înseamnă o adevărată provocare. Placa ceramică Magnum reprezintă un concept inovativ,  extrem de practic şi de modern, iar cinci designeri de top,  Masha Verhoogt & Tania Cărăruş, Luisa Mihu (Cube), Mihai Caraghiaur, Ezzo Design şi Art VO Studio by Valentin Oltean, o folosesc în amenajări executate exclusiv pentru Tempini. “Ne dorim materiale care le folosim să acopere o suprafaţă cât mai mare, să lase senzaţia că spaţiul a fost “turnat”” în “piatră”sau după caz, în funcţie de textura dorită. Până nu demult părea imposibil şi acum că au apărut aceste placări gigantice tot pare incredibil. Imaginati-vă că brusc mai există un material cu care poţi să plachezi blatul mobilierului de bucatarie, imaginaţi-vă ca brusc a mai aparut o posibilitate de placare a pereţilor din duş (trei pereţi, trei placi ),….. avem posibilitatea să placăm faţa unui bar sau să placăm o uşa de intrare în aşa fel încât să pară toată din piatră, a declarat Ştefan Lazăr, Ezzo Design.

Designul interior reprezintă o evoluţie continuă şi o forţă creatoare ce schimbă concepte. Acest domeniu se distinge prin abundenţa de idei creative, surprinzătoare, căutând să îmbine aspectele funcţionale şi estetica cu forma. Principala provocare a companiilor furnizoare de materiale pentru finisajele interioare este aceea de a înţelege nevoile designerilor şi arhitecţilor, pentru a-i susţine în demersul creativ. Tempini face acest lucru de mai bine de 100 de ani. Astăzi, cinci dintre cei mai cunoscuţi designeri români pun în operă în showroom-ul din Timişoara spaţii amenajate demonstrativ, cu materiale de dimensiuni neobişnuite, precum modelul XXL al companiei italiene Florim.  

„Miercuri, 27 mai, la Timişoara deschidem uşile spre o nouă dimensiune a designului interior. Aşa cum v-am obişnuit, pe lângă calitatea produselor noastre, încercăm să surprindem prin inovaţie şi inedit. Suntem primii din Europa care am adus şi am pus în operă cele mai mari plăci ceramice din lume, asta pentru că încă mai există probleme legate de modalităţile de transport. Noi am reuşit să rezolvăm problema logisticii şi ne bucurăm că în data de 27 mai, vom inaugura noul concept-store. Invităm arhitecţi, designeri, proiectanţi sau clienţi la evenimentul de lansare de la Timişoara prin care sperăm că vom deschide noi perspective în designul european”, a declarat Gigi Nacev, managerul companiei Tempini Solutions Ro.

Magnum reprezintă proiectul Florim, companie italiană care revoluţionează industria ceramicii prin producerea plăcilor de dimensiuni XXL (160 X 320 m). În cadrul evenimentului de lansare de la Timişoara vor avea loc demonstraţii de tăiere şi montare ale acestora. Tempini este singura companie din România care susţine proiectul Magnum.

Evenimentul de lansare va fi deschis la Timişoara de arh. Vlad Gaivoronschi, președintele OAR Timiș, Gigi Nacev, directorul firmei Tempini Solutions Ro și reprezentanţi Florim.

Detalii pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/466612950171160/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0