fbpx

The Alternative School of Creative Thinking anunță câștigătorii ediției 2022

FX Team reprezintă Romania la Young Lions Design, Miruna Cojocariu la Roger Hatchuel Academy.

 

Vlada Untila & Patricia Cheveresan, aka FX Team, reprezintă România la concursul internațional Young Lions Design / Cannes Lions, în urma finalizării unui semestru intens la The Alternative School, cu specializări oferite de experți premiați și lucru pe briefuri provocatoare.

 

La ediția din 2022 a The Alternative School au fost înscriși 40 de tineri creativi, freelanceri, oameni din agenții sau de la client. Pe lista scurta s-au calificat 12 echipe jurizate de lideri ai industriei creative.

 

„2022 a fost cel mai bun an al nostru: cel mai mare număr de speakeri internaționali, cea mai diversă structură de participanți – zoomul ne-a permis să primim înscrieri din toate capitalele creative, nu doar din București, iar briefurile dificile – conflicte armate, scanarea viitorului – au primit răspunsuri admirabile, un indicator că generația de până în 30 de ani poate privi designul ca pe o disciplină a soluțiilor aplicate”, a spus Teodora Migdalovici, fondatoarea școlii și ambasadorul Cannes Lions in Romania.

 

Vlada și Patricia au studii de design la Universitatea de Vest din Timișoara și au lucrat pe proiecte individuale sau în agenți locale. 

 

„Designul e pentru și despre oameni. Cu cât înțelegi asta mai repede, cu atât reușești să ajuți cu soluții relevante. S-ar putea să ai un design cool, atrăgător, dar fără insight cel mai probabil nu vei reuși”, a spus Patricia.

 

„Am aflat de la Malik Benamara că pot fi îndrăzneață, de la Bob Liuzzo ca motivația contează enorm și m-am convins din creația lui Paolo Proserpio ca designul încă poate suprinde. Inspirația poate fi contagioasă”, a comentat Vlada despre experiența ei de studiu și competiție.

 

 

Miruna Cojocariu în Academia Roger Hatchuel de la Cannes

 

În 2022, reprezentanta The Alternative School în competiția Roger Hatchuel Academy de la Cannes, destinată juniorilor de până în 23 de ani, este Miruna Cojocariu, care a câștigat voturile juraților străini cu o animație îndelung muncită, în care și-a povestit parcursul de creator într-o cheie impecabilă în execuție și onestă în ton, deplin relevantă pentru mulți din generația ei.

 

„Mi-au plăcut toate celelalte aplicații, dar adevărul e că n-aveam nimic în comun cu ele. După ce-am trecut de primul moment de anxietate, am decis să-mi ascult instinctul și să construiesc un video în cheie personală”, a comentat Miruna.

 

Rezolvarile echipei FX Design: https://www.facebook.com/fingerscrossedesign

Aplicatia Mirunei aici: https://www.youtube.com/watch?v=aADbgOr5Qqc&t=3s

 

Pentru cei care doresc să intre în competiția pentru următoarea ediție a Roger Hatchuel Academy, pot trimite aplicațiile până la 30 iulie, la win@canneslions.ro.

 

Competiția Young Lions de la The Alternative School e susținută anual de BCR și George, primul banking inteligent.

 


 

CONTACT

win@canneslions.ro

Phone no:   +40 7 22 10 50 15

WhatsApp: +40 7 44 10 50 15

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0