fbpx

theboutique.ro singurul site dedicat designului de obiect din Romania

Se lanseaza www.theboutique.ro – singura platformă online destinată comercializării designului de obiect din România. Introducând un concept nou în piaţa din România, acela de produs emoţional, www.theboutique.ro îşi axează eforturile pe promovarea unor stiluri de viaţă moderne, urbane, pline de culoare pentru clienţii săi şi nu în ultimul rând, pe mulţumirea acestora.

www.theboutique.ro este un business care îşi centrează activitatea în jurul designului, iar asta înseamnă crearea şi creşterea unei pieţe destinate designului de obiect în România, prin promovarea designerilor care se specializează în acest domeniu şi conectarea lor, în prima faza, cu posibili clienţi din România şi ulterior, din străinătate. Investiţia iniţială în promovarea acestui proiect este de 35.000 eur, aşa cum spune Flaviu Pastor – managerul şi fondatorul www.theboutique.ro .

Deşi cea mai mare parte a activităţii se va desfăşura online, în perioada urmatoare se urmăreşte şi deschiderea unui showroom în Bucureşti, locaţie in care clientii www.theboutique.ro vor putea cunoaşte şi socializa cu designerii lor preferaţi in cadrul evenimentelor organizate special în acest scop.

„Începând cu 15 decembrie avem un program pilot în parteneriat cu Librăria Dalles unde periodic câte 3-4 designeri îşi vor amenaja câte o vitrină. Este un proiect strict de promovare a activităţii acestora. Suntem în discuţii cu mai mult de 20 de designeri alături de care în perioada urmatoare vom dezvolta proiecte de promovare.”

www.theboutique.ro înseamnă design de zi cu zi si design pentru clienţii noştri.

Despre www.theboutique.ro

Singura platforma comercială destinată designului de obiect din România s-a lansat în decembrie 2013, cu scopul de a susţine şi extinde acest domeniu de activitate în România.

Iniţiativa proiectului aparţine antreprenorului Flaviu Pastor alături de cei trei parteneri ai săi Ovidiu Morar, Ionela Andreescu si Arpad Harangozo.

Pe paltforma theboutique.ro găsiţi şi publicaţiile din colecţiile igloo media.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0