fbpx

Trei noi colecții pentru baie marca Geberit

Geberit România își mărește anul acesta portofoliul de produse cu trei colecții noi de ceramică. Selnova, Smyle și ONE sunt menite sa diversifice opțiunile celor care doresc să beneficieze de confort sporit și o calitate mai bună a vieții. Astfel, prin introducerea noilor obiecte sanitare de ceramică în gamă, Geberit rămâne fidelă direcției sale de acțiune Design Meets Function îmbinarea funcționalității cu designul pentru produsele aflate în fața peretelui.

Geberit Selnova are un design simplu și discret ce aduce funcționalitatea în prim plan. Colecția se deosebește prin raportul unic între calitate și preț, lucru ce a devenit sinonim cu brandul. Selnova nu este o colecție clasică, ci una menită să ofere diversitate indiferent de nevoi. Sub umbrela Selnova, se află subgamele Square, Compact și Comfort.

Geberit Selnova Square

Geberit Selnova Square

Diferitele modele clasice ale Geberit Selnova Square se îmbină armonios în fiecare încăpere. Acest lucru, pe lângă multe soluții inteligente pentru cerințe speciale face ușor de transformat o baie cu aspect demodat într-una modernă și utilă. Gama specială Selnova Compact oferă soluții ideale și elegante pentru băi mici sau cele pentru oaspeți. Adesea doar câțiva centimetri fac diferența într-o încăpere mică. Soluțiile oferite de Selnova Comfort permit persoanelor în vârstă și celor cu mobilitate redusă să-și păstreze independența în baie fără a se face compromisuri asupra calității montajelor. Produsele implementează funcționalități importante într-un design atrăgător.

Cea de-a doua colecție de ceramică Geberit ce se lansează anul acesta în România este Smyle. Prin designul său contemporan, Smyle creează o atmosferă relaxantă și pozitivă în baie și aduce armonie și lejeritate băilor, chiar și celor pentru oaspeți. Cu un aspect clar de ordine și utilizare eficientă a spațiului, Smyle atinge cel mai înalt nivel de comoditate în baie din orice situație structurală.

Vasul WC si bideul Geberit ONE cu design asortat sunt atât elegante, cât și perfect proporționate. Mulțumită tehnologiei avansate de instalare, înălțimea toaletei poate fi ajustată flexibil fără a fi nevoie să umblați la cadrul de fixare în perete – chiar și după ani de la instalare.

Geberit One

Geberit One

Atunci când excelența GEBERIT întălnește diversitatea, rezultă băi unice cu personalitate. Astfel, se crează medii în care sunt satisfăcute cerințele și dorințele individuale. Ele oferă libertate creativă, fiecare creându-și propriul stil.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0