fbpx

Turnul de Apă Pantelimon – REVELION 2013

Dacă sunteţi în Bucureşti de Revelion vă invităm la Turnul de apă şi artă din Pantelimon ca să ne bucurăm că am mai supravieţuit unui sfârşit de lume. Şi să vedem pe viu cum arată, cocoţată în vârful turnului, pictura pe care bucureştenii au votat-o în luna octombrie: Perdeaua Verde.

Inaugurarea lucrării propuse de artistul româno-libanez Daniel Georges se va face fix la miezul nopţii, când îi vom spune „La mulţi ani!” lui 2013 şi vom începe un an în care Turnul de apă iese din categoria construcţiilor industriale comuniste şi intră în rândul edificiilor urban-artistice.

Turnul de Apă Pantelimon - REVELION 2013

Make a Point face cinste cu mâncare & băutură, cu sprijinul Restaurantului Est din cartier, muzică şi program artistic, voi sunteţi aşteptaţi să cunoaşteţi turnul de aproape şi să vedeţi peste 20 de lucrări ale artiştilor care au vrut să-l picteze. Expoziţia va fi găzduită atât în interiorul turnului, pe cilindri, cât şi în sediul Make a Point, din incinta fostei Postăvării Române (Şos. Morarilor nr.1, sector 2).

Bucatele servite vor fi tradiţionale, dar vor avea şi o particularitate: vor celebra Turnul prin forma verticală în care vor fi expuse. Dacă tema vă inspiră, puteţi să improvizaţi şi voi o ţinută vestimentară similară. Dacă nu, veniţi cu prietenii şi lăsaţi-vă surprinşi de cadourile pe care vi le-am pregătit.

În jurul turnului va exista şi muzică, cu sunete şi stiluri diferite, aranjate în aer de Călin. Audio-meniul e divers, axat principal pe unde muzicale electronice blânde sau uneori, puţin mai nervoase. Cu scopul de a genera piruete cât mai multe, sclipiri în ochi, bucurie la ureche, ring de dans fericit.

Vă aşteptăm, aşadar, la Make a Point, pe 31 decembrie, începând cu orele 22.00. Petrecerea se va încheia pe la 5 dimineaţa, după ce se vor fi consumat toate bucatele în formă de turnuleţ, iar ultimul strop de vin de Prahova se va fi scurs în ultimul pahar.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0