fbpx

Un eveniment Contemporanii la Galeria Odeon. Expoziție Sorin Iosub

Deschiderea expoziției personale 40/METAFORA a pictorului Sorin Iosub va avea loc marți, 3 martie, orele 19:00, la Galeria Odeon (în incinta Teatrului Odeon) Calea Victoriei 40-42.

În operele sale recente, Iosub își propune o reevaluare a limbajului tradițional al picturii pentru a ajunge la un limbaj actual foarte personal. Nu este nici o contradicție în aceast demers, cum nu este între caracterul rațional de tip suprarealist al imaginii și prezența tehnicilor diferite în ulei, acuarelă sau desen. Sorin Iosub se afirmă ca un visător sentimental cu gustul misterului, al libertății, al creației. Spirit viu și receptiv, marcat aproape ca un existențialist în propria-i piele, purtând această filiație spirituală a artistului complex, viața sa este arta sa precum de altfel poate confirma remarca lui Conrad Fiedler, „L’art est l’extension de l’expérience”. (Christian Paraschiv, Paris, 2015)  

În deschiderea evenimentului: criticul de artă Mihai Plămadeală și curatorul expozitiei, Maria Pașc.    

Expoziția poate fi vizitată în perioada 03–24 martie 2015, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la Galeria Odeon, Calea Victoriei 40-42. Pentru vizitarea expoziției, puteți suna la numărul de telefon 0759072940.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0