fbpx

UrbanEye invită designerii români într-o expoziție despre procesulcreativității: Understanding Design

Designerii români pot propune proiecte (obiect, arhitectură, urban etc.) pentru expoziția Understanding Design până pe 25 iunie. Evenimentul, organizat de UrbanEye Film Festival în parteneriat cu Dizainăr, va avea loc între 4 – 5 noiembrie 2017, la București.

Cine, de ce și cum se lucrează la un proiect românesc de design, de la concept până la realizare? Acestea sunt întrebările pe care și le-au pus organizatorii acestei expoziții:

Credem că este momentul să explorăm de unde provine creativitatea prin deconstrucția procesului de design. Vrem să facem asta împreună în cadrul festivalului, la expoziția nu doar de produse, ci de proces al creativității: Understanding Design.”

Pentru selecția proiectelor vor fi apreciate: conceptul, originalitatea proiectului, dar și originalitatea prezentării produsului alături de procesul de creație și execuție. Organizatorii încurajează prezentarea lor prin metode cât mai creative și interactive (multimedia, mixed-media, VR, augmented reality, realizarea produsului la fața locului – limita este doar imaginația și posibilitatea de a construi expoziția).

Participarea este gratuită. Formularul de înscriere și regulamentul se găsesc pe site-ul UrbanEye Film Festival.

///

Understanding Design este un proiect al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0