fbpx

Valentine’s Day Brunch @ MNAC

În viață și în artă dragostea rămâne o constantă. O celebrăm duminică, 12 februarie, cu preparate și băuturi făcute cu drag de Lente & Cafea. Toate expozițiile muzeului vor fi deschise publicului, iar noi vă așteptăm cu muzică și zâmbete în cafeneaua și pe terasa de la etajul 4 al MNAC.

Evenimentul este adresat tuturor vârstelor. De aceea, am pregătit și două ateliere creative pentru copii între 5 și 12 ani, între orele 12:00-14:00 și 14:30-16:30, conduse de echipa Artcrowd. Atelierele sunt limitate la 20 de participanți pe atelier, iar locurile se vor ocupa pe principiul primului venit. Pentru asigurarea unui loc, recomandăm înscrierea în prealabil prin e-mail, la adresa artcrowd1@gmail.com.

Accesul se face în baza biletului de intrare. Mai multe detalii pe http://www.mnac.ro/vizitand-mnac. Biletele atelierelor pentru copii pot fi achiziționate la MNAC și vor avea prețul biletelor de intrare în muzeu: 10 lei pentru adulți, 2,5 lei pentru elevi, inclusiv cei din învăţământul particular acreditat și intrare gratuită pentru copiii preșcolari, până la vârsta de 7 ani.

Se asigură accesul cu automobilul propriu / taxiul și locuri de parcare.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0