fbpx

VELUX premiază lucrările arhitecţilor români

VELUX România organizează concursul „Înclinaţie spre lumină”, gândit pentru a premia cea mai bună arhitectură de mansardă realizată în ultimii trei ani (2008 – 2010).

În perioada 15 mai – 15 septembrie, arhitecţii care au realizat proiecte de mansardare folosind produse VELUX, sunt aşteptaţi să-şi înscrie lucrările pe site-ul www.velux.ro/Profesionisti/Arhitecti/Concurs . Concursul se adresează profesioniştilor în domeniul arhitecturii, dar şi studenţilor şi absolvenţilor în specialităţile de arhitectură sau design interior.

Premiile se vor acorda în cadrul a trei categorii: reabilitare de pod – lucrări în care s-a optat pentru funcţionalizarea spaţiului de sub acoperiş; avantajul unui spaţiu de vârf – clădiri noi, mansardate şi, respectiv, mansardare de bloc – mansarde cu apartamente realizate pe acoperişuri terasă ale blocurilor existente. Cele trei secţiuni propuse au în comun valorificarea spaţiului pe verticală şi a energiei regenerabile prin folosirea produselor VELUX.

Proiectele înscrise în concurs vor fi evaluate de un juriu format din arhitecţi, specialişti în iluminat din ţară şi reprezentanţi ai companiei VELUX, care se va întruni pe data de 24 septembrie 2010. Pe 1 octombrie, în cadrul unei ceremonii, se vor acorda premiile în valoare totală de 12.000 euro, câte un premiu de 3000 euro şi o menţiune de 1000 euro pentru fiecare categorie de concurs.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.velux.ro şi www.velux.com.

VELUX premiază lucrările arhitecţilor români

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0