fbpx

Verdele se asortează cu Brikston Klinker

În contextul urbanistic aglomerat, amenajarea de spații verzi reprezintă un mijloc de combatere a acțiunii factorilor poluanți și de îmbunătățire a calității vieții oamenilor, prin crearea unui cadru favorabil recreerii și a activităților creative.

caramida-de-pavaj-brikston-galben-02

Un proiect de amenajare peisagistică pornește de la utilitatea spațiului ce urmează a fi construit, fiind urmat de stabilirea elementelor principale, în jurul cărora vom realiza designul. O importanță deosebită trebuie acordată locului și mărimii corpurilor de mobilier, astfel încât să fie în armonie cu arhitectura și suprafața grădinii.

caramida-de-pavaj-brikston-klinker-ambra-23

Dacă ne dorim să conservăm cât mai mult aspectul proaspăt, este recomandat să alegem produsele de construcție din materiale cât mai apropiate de natură. Astfel, pentru realizarea zonelor de acces, pavajul ceramic Brikston Klinker constituie o soluție potrivită. Acesta este realizat din materiale prietenoase cu natura, precum argilă și nisipul spălat, prin metode tradiționale.

placaj-ceramic-brikston-klinker-santorini

Diversitatea paletei de nuanțe și designul elegant îl recomandă pentru încadrarea în liniile arhitectonice pe care ni le dorim în grădină. Totodată, fiind un produs din materiale naturale, fenomenele meteorologice acționează ca un potențator al aspectului: pavajul ceramic nu se decolorează, din contră, în timpul ploilor este curățat de apă, iar sub acțiunea soarelui, culorile sale devin mai intense.

Totodată, puteți utiliza pavajul Brikston Klinker atât pentru aleile și terasele pietonale, cât și pentru spațiile cu trafic ușor, cum sunt parcurile, întrucât manifestă o rezistență deosebită la coroziune, abraziune și acizi slabi.

caramida-de-pavaj-brikston-galben-16

Dacă vă răzgândiți peste un timp și doriți să reorganizați elementele din grădină, avem o veste bună: pavajul klinker poate fi demontat și reutilizat, întrucât nu este fixat definitiv în sol.

????????????????????????????????????

Vă dorim amenajări inspirate și abordări îndrăznețe în crearea caracterelor verzi!

 

 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0