Versatilitate atemporală: birourile Deloitte

Noua vibrație a clădirilor de birouri de pe skyline-ul bucureștean se simte în zona Calea Griviței-Buzești, care începe să își exprime o nouă identitate în țesutul urban. Apariția aici a imobilului The Mark nu face decât să întărească această identitate, clădirea evidențiindu-se prin silueta impunătoare și prin simplitatea și onestitatea materialelor. Deschiderea către viața cartierului se face și grație spațiilor comerciale din zona parterului.

Imobilul a devenit și noul sediu al birourilor Deloitte, a căror amenajare a fost realizată de către echipa HTO Architecture & Engineering. Un adevărat maraton, procesul instalării conceptului în spațiul de 8 000 de metri pătrați s-a realizat în două luni.

webc86a9254

Șapte dintre cele opt etaje ale imobilului sunt ocupate de cei aproximativ 800 de angajați pentru care spațiul a fost personalizat cu o identitate care privilegiază accentele nobile ale materialelor, invitând elemente ale designului contemporan să se aranjeze într-o paradigmă clasică. Un spațiu pe cât de primitor pe atât de atrăgător, care să pună în valoare filosofia și valorile Deloitte – iată dezideratul proiectului de amenajare interioară care inspiră versatilitate și are aliați precum finisajele de pardoseală și sistemele inovatoare de mobilare și compartimentare.

La fiecare etaj suntem întâmpinați de o varietate a funcțiunilor spațiului care le permite celor care îl utilizează să opteze pentru modalitatea în care doresc să își desfășoare activitatea: lucru în echipă, lucru individual, izolare completă sau în spații de lucru și discuții informale.

webc86a9850

Pe un fundal coloristic neutru, zona destinată clienților se remarcă prin modernitatea liniei designului, în timp ce la etajele operaționale întâlnim o gamă generoasă de culori. În acest fel se obține o varietate care alătură eleganței sobre atmosfera caldă, primitoare. Se generează noi modalități de relaționare între colegi și, în același timp, identitatea și personalitatea Deloitte sunt puse în valoare.

Materialele și mobilierul alese se înscriu în categoria prestigiului, lucru vizibil încă din zona recepției. Versatil și dinamic, proiectul amenajării birourilor Deloitte se înscrie într-o paradigmă a atemporalului.

PROIECT: Amenajare de interior birouri; ADRESĂ: Calea Griviței 84-98; ARHITECTURĂ DE INTERIOR: HTO Architecture & Engineering; Echipa: Arh. George Nicu, Arh. Snezana Dangubic, Arh. Ana Munteanu, Arh. Ana Georgescu, Arh. Alex Apostol, Arh. Andrei Rusu; FINALIZAT: 2019

Proiect prezentat în igloo #190 / iun-iul 2019

profile_fb_190-mic

Banchiza de vară te trimite la Summer Well.

Noi avem 1 abonament dublu de dat, tu scapă-ne de el!

VEZI OFERTA