fbpx

Vrei să scrii la igloo?

Lucrăm deja la numărul igloo #207 (aprilie-mai), iar dinamismul permanent al revistei – prin rubrici și tematici inedite, contemporane, diverse – ne îndeamnă să căutăm noi voci, noi perspective.

Deschidem așadar apelul pentru contribuții la rubrica SUSTENABILITATE – un subiect pe cât de vast și de complicat, pe atât de incitant. Sustenabilitatea este (ar trebui să fie) o chestiune inerentă dezvoltării urbane și arhitecturale. Arhitectura sustenabilă începe atunci când clădirile proiectate vor supraviețui un ciclu de viață extins. Ca arhitecți, designeri sau creatori de forme în general, încercăm să creionăm un viitor inclusiv și viabil, să explorăm reutilizarea adaptivă a resurselor.

Iată ce ne dorim, concret, în cadrul acestui apel:

  • CE: texte/articole/studii/eseuri pe tema sustenabilității în arhitectură, design, urbanism, patrimoniu & co.
  • CINE: studenți, absolvenți de arhitectură & domenii conexe, arhitecți, urbaniști, jurnaliști, activiști, profesori și cercetători de profil, dar și specialiști din alte sfere profesionale, interesați de sustenabilitate
  • CÂT: 3500-4000 semne cu spații (titlu, introducere + textul propriu-zis)
  • CUM: pot fi atât articole cu caracter teoretic, cât și texte cu o dimensiune practică, ilustrând tema prin proiecte sau studii de caz
  • UNDE: în revista igloo (numărul #207, aprilie-mai 2022) și/sau pe site-ul igloo.ro
  • CÂND: material final (text + imagini la calitate ridicată) până în 20 martie 2022

Dacă ai întrebări sau alte propuneri de teme și articole relevante pentru profilul igloo și pentru comunitatea noastră de cititori, nu ezita să ne scrii la hello@igloo.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0