fbpx

Weekend Sessions revine pe 27 și 28 august cu programul de toamnă

Weekend Sessions, cel mai cuminte festival din România, readuce picnicurile și conexiunile culturale în inima naturii urbane. Organizatorii îi așteaptă pe vizitatori la ultimele 5 întâlniri de toamnă cu picnic, sesiuni de jazz, muzică clasică și concerte acustice. În fiecare weekend începând cu 27&28 august până final de septembrie, participanții se pot bucura şi de mic cinema în aer liber, sesiuni de lectură, lansări culturale şi poezie contemporană, precum şi de ateliere pentru toate vârstele.

„Începem sesiunile de toamnă cu şi mai multă poftă de cultură într-un cadru relaxat. Fiecare weekend va aduce surprize şi idei pe care le-am îmbinat armonios în cadrul programului cu care s-a obişnuit publicul nostru. Ne bucurăm să ne revedem la umbra arborilor şi să prindem doza de optimism şi de bine alături de vizitatori, artişti şi mici antreprenori locali” (Silvia Floareş, fondator Weekend Sessions)

 

Următoarele weekenduri din august și septembrie vor aduce pe mica scenă sesiuni muzicale de la Ruxandra Zamfir Jazz Trio (jazz), Bălașa Percussion & Maxim Belciug (hand pan și chitară clasică), YCCMD (pop indie),  Ansamblul Musica Viva (muzică clasică), Duo Calin Milea & Alex Man (jazz), Butterflies Quartet (muzică clasică), STORYTELLERS Acoustic Blues Project (folk blues), Lunatic Band (pop-indie), Roana red project (jazz), A-C Leonte & Albert Tajti (jazz), Ionel Barac, Alexandra Stroe (chitară clasică).

 

Participanții sunt invitați să ia parte la sesiuni de mindfulness, yoga sau dans contemporan și întâlniri cu echipa de psihoterapeuți de la Cortul Terapeutic, în timp ce copiii vor descoperi ateliere creative dedicate lor, sesiuni de lectură  și activități relaxante la umbra copacilor din Grădina Botanică.

 

În plus, în cadrul sesiunilor de poezie contemporană, curatoriate de Anastasia Gavrilovici, publicul se va putea bucura de  următorilor artiști: 27&28 august Cristina Drăghici și Iulian Morar, 3&4 septembrie Cătălina Stanislav și George Pandrea, 10 & 11 septembrie Radu Nițescu și Iulian Morar, 17 & 18 septembrie Robert Elekes și George Pandrea, 24 & 25 septembrie Livia Ștefan și Radu Zăgrean.

 

La sesiunile din acest an, micul cinema din Grădina Botanică a beneficiat de susținerea următoarelor festivaluri și proiecte culturale: Institutul Francez, TIFF, Bad Unicorn, Bucharest Film Festival, UNATC. De asemenea, programul se bucură de parteneri culturali precum Ordinul Arhitecților București, Universitatea din București, UNATC I.L. Caragiale, UNMB, Fundația Calea Victoriei, Republica, Societatea Omului Sănătos.

 

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 50 de lei (pentru o zi) sau 70 de lei (abonament pentru doua zile). Biletele se pot achiziționa prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Șoseaua Cotroceni, nr.32.

 

Mai multe informații despre Weekend Sessions 2022 se pot găsi pe website-ul evenimentuluiFacebook și Instagram.

 

***

 

Despre Weekend Sessions

Weekend Sessions este un program cultural cu întâlniri, sesiuni acustice de jazz, muzică clasică, pop-indie, poezie contemporană și sesiuni de lectură, ateliere pentru copii și adulți, sesiuni de yoga, mindfulness, dans și mișcare conștientă, mici degustări de la antreprenori locali și mic cinema cu proiecții speciale.

Weekend Sessions este un eveniment susținut de Aqua Carpatica, UniCredit Bank și Flash Lighting Services SA și găzduit de Grădina Botanică a Universității din București.

 Agenția de relații publice Golin este partenerul de comunicare al evenimentului Weekend Sessions.

 Pentru întrebări, idei, solicitări, ne puteți scrie pe adresa  contact@weekendsessions.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0