fbpx

White November continuă: încă o săptămână de reduceri

Grafică: Doriana Mărășoiu

Noiembrie este luna noastră aniversară, așa că, în loc de Black Friday, v-am pregătit un întreg White November!

Anul acesta împlinim 21 de ani, motiv excelent pentru a ne reinventa forma și conținutul (surpriză!), dar și pentru a sărbători alături de voi prin oferte speciale. În fiecare săptămână din White November vom completa lista titlurilor reduse, pe care le găsiți în shopul igloo. 

 

Am început prima săptămână cu reduceri consistente la cea mai populară colecție de albume a noastră, igloobest, printre care se numără următoarele apariții editoriale pentru cei ce vor să-și completeze raftul de arhitectură & design:

 

Interioare XS din România 2022
Pensiuni tradiționale din România 2022
Stadioane din România 2022
Birouri din România. Selecție 2022
Interioare din România. Selecție 2021
Case din România. Selecție 2021

 

Oricare dintre albumele igloobest vă așteaptă în shopul igloo la prețul special de 30 lei.

În a doua săptămână continuăm luna reducerilor printr-o nouă ofertă. De data aceasta vă propunem o varietate de cărți și albume pe care le puteți achiziționa la reducere individual sau la pachet.

 

Cele două bestsellere din colecția igloobooks: Drept de cetate. De la „orașul-lume” la „orașul sfertului de oră” de Carlos Moreno și Soft City. Densitate, diversitate și proximitate pentru viața urbană de David Sim  două cărți-reper pentru cei interesați de cum funcționează și cum se pot crea astăzi comunități și orașe cu adevărat sustenabile și reziliente –, oricare la 35 lei.

Trei pachete tematice din colecția igloobest, pentru cei care vor să descopere sau să-și completeze colecția cu cele mai relevante titluri dintr-un program arhitectural specific:

 

·       „Pachetul Case” include Case din România. Selecție 2021 și Case din România 9, la prețul special de 40 lei.
·       „Pachetul Conace și Pensiuni” conține Pensiuni tradiționale din România 2022Conace și Pensiuni din România 2, respectiv, Conace și Pensiuni din România 3, la prețul de 50 lei.
·       „Pachetul Birouri” cuprinde trei titluri: Birouri din România. Selecție 2022Birouri din România. Selecție 2021 și Birouri din România 1, la 50 lei.

 

Așadar, inspirație pentru acasă, la birou sau în vacanță, sau toate la un loc!

A treia săptămână din White November aduce în prim-plan reduceri la cea mai frumoasă și mai memorabilă colecție a noastră, igloopatrimoniu.  

 

Iată selecția noastră:  

 

Cule. Case fortificate din Oltenia / Cule. Fortified Houses in Oltenia
Cule. Case fortificate între fală și ruină / Cule. Fortified Houses between Glory and Ruin 
Lăcașuri de suflet. Biserici de lemn din Sălaj / Wooden Churches of Sălaj
Olane. Case tradiționale din Dobrogea / Olane. Traditional Houses from Dobrogea
Kastello. Palate ale rromilor din România / Kastello. Palaces of the Roma in Romania

 

Oricare dintre albumele igloopatrimoniu, în ediție bilingvă, română-engleză, îl veți putea achiționa la prețul special de 30 lei și vă așteaptă în shopul igloo.

Încheiem această lună specială plină de reduceri dând liber la igloo, publicația noastră pivot, care de peste 21 de ani documentează și prezintă cele mai frumoase și relevante proiecte de arhitectură, design, patrimoniu.

 

Toate numerele din 2020 încoace pe care vi le-ați dorit sunt acum în shop la prețul de 15 lei. Iar dacă le vreți deja selectate de noi, vă propunem:

 

·       Pachet igloo 2022: #206 / Arhitectură vizionară / februarie-martie 2022; #207 / Mobilitate / aprilie-mai 2022; #208 / Ucraina / iunie-iulie 2022; #209 / Reprezentare în arhitectură / august-septembrie 2022 – la 50 lei

 

·       Pachet igloo 2021: #200 / februarie-martie 2021 / ediție aniversară; #201 / Scenografie & arhitectură / aprilie-martie 2021; #202 / Climate Change / iunie-iulie 2021; #203 / New Tech / august-septembrie 2021; #204 / Post-Covid City / octombrie-noiembrie 2021; #205 / Viena. Locuințe sociale / decembrie 2021 – ianuarie 2022 – la 60 lei

 

Transportul este gratuit pentru comenzi începând cu 120 lei, iar oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0