fbpx

Wolf D. Prix, despre viitorul arhitecturii, la Bucuresti: “Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”

Wolf D. Prix este co-fondator, Design Principal si CEO al biroului de arhitectură COOP HIMMELB(L)AU. Profesorul Prix a semnat proiectele unor clădiri celebre, premiate la concursurile internationale de arhitectură. Printre cele mai cunoscute lucrări marca COOP HIMMELB(L)AU: BMW World din Munchen, Centrul International de Conferinte Dalian din China, Busan Cinema Center din Corea de Sud, Banca Central Europeană din Frankfurt, Martin Luther Church din Hainburg sau Ufa Cinema Center din Dresda.

Wolf D. Prix, despre viitorul arhitecturii, la Bucuresti: “Don't worry, in two days tomorrow will be yesterday”

Lucrările lui Wolf D. Prix sunt publicate în zeci de volume, iar proiectele sale sunt prezentate în muzee şi colecţii din întreaga lume. În decembrie 2012, Architekturforum Aedes din Berlin a inaugurat expoziţia „Wolf D. Prix & Partner: 7+ Projects, Models, Plans, Sketches, Statements”, dedicată exclusiv proiectelor COOP HIMMELB(L)AU.

Pentru prima oară în România, Profesorul Prix va vorbi la Bucuresti, în calitate de invitat special al celei de-a treia editii a Conferintei Internationale de Arhitectură INGLASS, despre cele mai recente proiecte si despre viitorul arhitecturii. Titlul prezentării: “Don’t worry, in two days tomorrow will be yesterday”.

INGLASS face parte din seria evenimentelor internationale initiate în 2010 de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din România, cu scopul de a promova excelenta în domeniul arhitecturi.

În limita locurilor disponibile, arhitectii se pot înscrie gratuit aici: http://www.ieglass.ro/training/participare-0215/arhitecti-0480.html

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0