fbpx

Banchiza Urbană: 4 – 10 noiembrie în București

Încă mai e toamnă frumoasă afară. Se lansează reviste, se sărbătoresc majorate, se proiectează filme. Ieșiți din case și bucurați-vă!

Luni: Lansare Infinitezimal

Prietenii de la Infinitezimal au ajuns la numărul 14 și lansează revista astăzi la Modul Cărturești, de la 18.00, propunându-ne o temă cât se poate de incitantă:
c o r p u r i l e n u s e a t i n g.

Marți: Proiecție „Bucarest en danger” | urmată de două dezbateri

O invitație cât se poate de nescesară la imagine și dezbatere: proiecția documentarului „Bucarest en danger” realizat pentru ARTE în acest an (regia: Alina Teodorescu, Dimitrie Iordanescu).

Miercuri: B:MAD 3.0 – București Oraș Art Deco

În caz că nu ați apucat să ajungeți, expoziția B:MAD 3.0 – București Oraș Art Deco continuă până în 11 noiembrie, în cadrul Facultății de Arhitectură. Bonus: conferințele și dezbaterile din cadrul proiectului.

Joi: Texturi uitate: Bucureștiul interbelic

La Nod makerspace (MATER), va avea loc vernisajul unei expoziții demne de pus în agendă, proiect propus de Fundaţia Pro Patriomonio: „Texturi uitate: Bucureștiul interbelic”. Tot acum se va lansa și ghidul „Texturi uitate: Bucureștiul interbelic. Rețetar de tencuieli” și colecția de Mostre de tencuieli istorice.

Vineri: UrbanEye Film Festival

De neratat în această săptămână sunt și filmele documentare din cadrul festivalului UrbanEye. O listă cu recomandări din partea noastră aici.

Sâmbătă: SHORT. Festival de proză scurtă la Cărturești

Cărturești sărbătorește 19 ani de la apariție, cum altfel decât în prezența autorilor și a cărților pe care le scriu.

Duminică: SoNoRo

Ultimul concert SoNoRo de la București va fi, ca de obicei, o încântare și va avea loc la Ateneu. Concertele ajung apoi în țară, iar noi ne reamintim cu plăcere de interviul cu muzicianul Justus Grimm aparut în Banchiza Urbană #14.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0