fbpx

igloo likes: visul unei băi de toamnă

Vă amintiți aceste fragmente de amenajare? Nouă ne-au rămas puternic întipărite în minte — showroomul Romstal este o adevărată sursă de inspirație atât pentru profesioniști, cât și pentru cei în căutare de obiecte sanitare și finisaje particulare. O simplă vizită te expune unor multitudini de variante posibile: gama de produse disponibile este amplă și diversificată, iar ambientele prezentate pun în lumină combinații interesante, care conturează atmosfere interioare inedite. Pe noi, spațiul ne-a inspirat să realizăm o selecție de produse care compun un moodboard atmosferic, de toamnă.

Cada geometrică de la Marmite are o prezență subtilă, însă emană personalitate. Se integrează armonios în orice ambianță care își propune să evidențieze elemente independente, freestanding, care devin iconice pentru spațiu.

Cada geometrică de la Marmite

Unui astfel de produs-vedetă este esențial să îi alăturăm un fundal-neutru, însă deopotrivă versatil. Colecția Ductile by Livingceramics propune o serie de placări ceramice de dimensiuni mari și grosime redusă (6 mm, un rezultat spectaculos în universul fabricării placărilor ceramice), care propune o serie de tratamente speciale ce permit suprafețelor să fie ușor de prelucrat și instalat și disponibile atât la interior, cât și în exterior. Noi ne-am concentrat pe o suprafață rugoasă, similară betonului aparent: o alegere clasică, atemporală.

ductile-living-ceramics-gubi-cloud-nat-90x270-03-hr
Ductile by Livingceramics

Pentru un plus de caracter, am inclus în selecția noastră bateriile Ceiling Columns de la Daniel Rubinetterie Milano, o apariție cu adevărat spectaculoasă în orice tip de baie. Conceptul lor pornește de la ideea unei prezente minimale, suple și în egală măsură inovatoare: bara verticală pornește din tavan, oferind o soluție elegantă. Aceasta poate fi accentuată de un cartuș LED integrat, care poate genera o lumină ambientală extrem de plăcută atunci când bateria este acționată.

Ceiling Columns de la Daniel Rubinetterie Milano
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0