fbpx

Târguri și festivaluri de design de neratat în 2023

TEXT: Manuela Zipiși: FOTO: Anne-Emmanuelle Thion/Jean-Charles de Castelbajac, Maison & Objet

Având în vedere că sezonul târgurilor de design s-a deschis en fanfare cu ediția de iarnă a Maison & Objet Paris, facem o listă cu o parte din târgurile și festivalurile de design la care ne-ar plăcea să ajungem în 2023. Ocazii perfecte de a descoperi creații și designeri, târgurile de design sunt și frumoase prilejuri de efervescență creativă, inspirație și interacțiune a comunității.
Stockholm Furniture Fair
1. Puțin a mai rămas până începe Stockholm Furniture Fair (7-11 februarie), o bună ocazie de reîntâlnire pentru iubitorii designului scandinav. Ediția din acest an este cu atât mai interesantă cu cât Așkia Furniture se numără printre expozanți.
Fuorisalone Milano

2. Milano redevine capitala europeană a designului în primăvară, între 18 și 23 aprilie, când va avea loc cea de-a 61-a ediție a Salone del Mobile. De neratat, cam în aceeași perioadă, evenimentele conexe grupate sub egida Fuorisalone (17-26 aprilie) care oferă ocazia de a cutreiera galerii de artă și spații neconvenționale pentru a consuma în doze nelimitate design, tehnologie și artă.

Romanian Design Week

3. În mai vom fi la Romanian Design Week (12-28 mai), care în acest an va prezenta proiecte din categoriile design de obiect, arhitectură, design grafic, fashion și multidisciplinar sub egida temei „Connections”, îndemnând la dialog interdisciplinar.

JOBOO GMBH, Foto: Anne-Emmanuelle Thion, Maison & Objet

4. Cea de-a doua ediție din 2023 a târgului Maison & Objet va avea loc la Paris între 7 și 11 septembrie și este încă un motiv de a revedea capitala franceză și a de lua pulsul tendințelor în design. Mai ales că tot în aceeași perioadă (7-16 septembrie) are loc și Paris Design Week.

5. London Design Festival (16-24 septembrie) împlinește în acest an 20 de ani și ne putem aștepta la activări în spațiul public galerii și muzee demne de faima pe care Londra o are în calitate de punct important pe harta designului mondial.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0