fbpx

5 locuri unde poți citi revista igloo în această vară

TEXT: Manuela Zipiși; FOTO: Cartierul Creativ 

În mod cert, cel mai recent număr al revistei igloo (cu o temă la fel de fresh precum fotografia de cover – Peisajul recent), se poate citi oriunde, oricând. Avem totuși câteva locuri (și contexte) în minte care s-ar potrivi de minune unei lecturi de vară:

În Piața Amzei în următoarele weekenduri, înainte sau după ce descoperiți noul demers al The Institute & Cartierul Creativ de revitalizare a zonei Amzei, cu ajutorul economiei creative locale prin expoziții și Amzei Market Makers (următoarele ediții în 8 și 30 iulie).

Detaliu Seccesion, Timișoara

În drum spre Timișoara unde, între 30 iunie și 2 iulie, are loc o ediție specială a Romanian Jewelry Week unde se poate descoperi bijuterie contemporană internațională și made in RO.

Art Safari The Love Edition

La o cafea la ESHTE înainte de a vedea noul sezon expozițional Art Safari Love Edition (începând cu 30 iunie până în toamnă) și ale sale 4 expoziții așezate sub semnul iubirii.

Gărâna Jazz Festival 2017, Lacul Trei Ape; Foto: Alina Ușurelu

În Munții Semenic între două concerte la Gărâna Jazz Festival (5-9 iulie), într-un hamac, la răcoare, sau pe malul lacului Trei Ape.

Eforie Colorat

La mare, pe plajă, unde toată vara începând cu luna iulie se va desfășura cea de-a treia ediție a festivalului Eforie Colorat, care, printre multe altele, propune, la Eforie Sud inclusiv proiecții de film în aer liber.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0