fbpx

igloo likes: Corpuri de iluminat minimaliste pentru o atmosferă aparte

Corpurile de iluminat cu design minimalist reprezintă un element discret, dar crucial, pentru o amenajare cu un aer contemporan şi sofisticat. Nu este de mirare, atunci, că ele se numără printre preferatele arhitecţilor şi designerilor de interior, iar furnizorii din România vin în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe pentru realizarea oricărui tip de ambient ce poate fi imaginat. Am realizat o mică selecţie a unora dintre cele mai noi şi căutate corpuri de iluminat ce aşteaptă să îşi găsească locul în cadrul viitoarelor amenajări create pe dinamica scenă a arhitecturii şi designului locale.

 

Acrobat, de la Redo

Suplă şi versatilă, lampa Acrobat este disponibilă în varianta pentru plafon sau podea. Ea este echipată cu LED-uri SMD şi are o structură realizată dintr-o combinaţie de aluminiu şi alte metale, pictată în negru mat, în timp ce dispersorul este din acrilic în nuanţa opal.

 
Match de la Vibia, disponibil la Moir

Creată de Jordi Vilardell şi Meritxel Vida, lampa Match este realizată din metal şi policarbonat, şi disponibilă în varianta de finisaj negru sau alb. Forma de zig-zag neregulat îi invită pe architecţi şi designeri să se joace şi să imagineze diferite compoziţii, posibilităţile în acest sens fiind aproape nelimitate.

 
Ultrathin SP1 Big de la Ideal Lux, disponibil la Senso Days

Ajustabil pe înălţime, pendulul metalic Ultrathin SP1 Big este ideal pentru a scoate în evidenţă în mod discret elemente ale unei amenajări, precum texturi sau piese cu un rol special.

 
Pallatre, disponibil la Luminna

Îmbinând perfect tehnicile tradiţionale cu un aspect contemporan, unde liniile clare, asertive întâlnesc forme rotunjite, lampa suspendată Pallatre garantează crearea unei atmosfere cu totul aparte. Ea este disponibilă în două variante, cu structură din oţel sau alamă, iar dispersoarele sferice sunt realizate din sticlă suflată.

 

Iar când vine vorba de sisteme custom made, recomandăm să apelați la Dienergy, partener de încredere al arhitecţilor şi designerilor în proiectarea și implementarea soluţiilor. Cel mai recent exemplu este Hotelul Qosmo din Braşov, realizat de AA Studio, pe care l-ați văzut în paginile igloo şi care pune în operă pendulul Ultrathin SP1 Big. 

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0