fbpx

Mood board pentru un mai 2023 #degustbun

TEXT: Manuela Zipiși; FOTO: Atelier Kairos

Așezăm moodboard-ul #degustbun al lunii mai sub semnul Romanian Design Week și spunem din capul locului că ne-ar plăcea să ajungem la cât mai multe evenimente. Și simplu nu va fi, pentru că Bucureștiul va trăi conectat sub semnul temei ediției 2023, CONNECTIONS, propunând o efervescență creativă deosebită care va avea drept epicentru Piața Amzei. De aici către Cartierul Creativ, Dorobanți, Ioanid-Icoanei sau Cotroceni, timp și chef de descoperit să fie, din 12 până în 28 mai. În cele ce urmează un aperitiv, sau, mai bine zis, o listă extrem de scurtă a expozițiilor și evenimentelor conexe expoziției centrale pe care ne-am dori să nu le ratăm.
„Oasis” I Primitiv Plants & Annterior Studio & Sandra Berghianu

„Oasis” I Primitiv Plants & Annterior Studio & Sandra Berghianu
Showroom-ul Primitiv Plants (Calea Griviței 73) va deveni prilej de intersecție și conexiune între plante, artă și design și abia așteptăm să vedem rezultatul.
RDW Design GO! – 13 – 28 mai
Ce mai faci în zonă: o cafea la Black Habittit

„Jean Prouvé - Vitra Prouvé Roadshow” I Vitra & Intro Design & Project1

Jean Prouvé – Vitra Prouvé Roadshow” I Vitra & Intro Design & Project1
O parte a creațiilor semnate de către arhitectul și designerul Jean Prouvé vor putea fi descoperite la Palatul Universul în cadrul expoziției „Jean Prouvé – Vitra Prouvé Roadshow”.
RDW Design GO! – 13 – 21 mai
Ce mai faci în zonă: un cocktail special la Origo, care ne întâmpină cu un look fresh semnat Lama Arhitectura

„Frumusețea unui oraș” I ARCEN

„Frumusețea unui oraș” I ARCEN
RDW marchează și deschiderea noului sezon de la Casa Mița Biciclista Stabiliment Creativ cu o expoziție curatoriată de Pavillon de l’Arsenal din Paris, și cu un design semnat de către Attila Kim, care va oferi și prilejul descoperirii casei proaspăt reamenajate.
RDW Design GO! – 18 – 28 mai
Ce mai faci în zonă: o prăjitură la OhLala

„Kukeri” I Atelier Kairos & Eliza Yokina
Transpuse în țesături, motivele ancestrale bulgărești pot fi descoperite în colecția „Kukeri” semnată de arh. Eliza Yokina pentru Atelier Kairos. Expoziția se poate vizita la Mobius Gallery (Calea Dorobanți 202).
RDW Design GO! – 18 – 28 mai
Ce mai faci în zonă: un brunch la Frudisiac

„Café Découverte” I 441 Design Powerhouse

„Café Découverte” I 441 Design Powerhouse
O discuție despre design, cafea și viitorul în business se va încinge bine la o cafea în cadrul evenimentului „Café Découverte” pus la cale de către 441 Design Powerhouse la Atelier 030202 (Strada Sfânta Vineri 11).
RDW Design GO! – 27 – 28 mai
Ce mai faci în zonă: o pizza la Mamizza

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0